Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hoş bulduk ❤️ sırayla cevaplayayım o halde🤭 Kayseri de yaşıyorum,27 yaşındayım,henüz yeni anne sayılırım 4 aylık bir kızım var,burcum da kova.
Buraya katıldım çünkü evimi nasıl daha düzenli tertipli temiz yapabilirim diye sizlerden motivasyon almak istedim. Bebekle çok zor oluyor. O uyuyunca hemen bir iş tutmaya çalışıyorum.
Hoşgeldin 🌹burası İyi gelme garantilidir 🤌🏼

Yaprak sarıyorum :rolleyes:
Ahir ömrümde kendi başıma yalnız olarak sardığım 3 veya 4.sarmadır.
Bir cesaret aklıma geldi, başladım.
Önüme de 2 tencere koydum birini anamlara götürecem dedim ama ne iki tenceresi 50 tane sardım anca 😃😃😃
Tek zor yahu.
Neyse sarıyorum yani haberiniz olsun😃
Başka iş etmedim bugun.
Etraf ve mutfak toplu. Ama ev çok temiz sayılmaz.
Bakıcaz.
Elim bulaşık.
Selametle 🌹

bizim kedi hayatta durmaz battaniye altında falan hemen çıkar, kaçar
:KK45:
benimki kışın duruyor, ozellıkle daha kombı acılmadıgı ıcın üşüyor bence.

mesela yazın yatagın ucunda yatıyordu cok cok ayak ucuma gelıyordu sımdı resmen bacak arasına kendıne yatak yapar gıbı gırıyor ve yatıyor :)))

Selam canlar gelemedim sabahtan. İşlere koyuldum. Süpürgemin fırçası dönmüyor sipariş verdim netten büyük süpürgeyi açtım bitince işlerim yazmaya gelirim şimdi ara verdim. Bugün çabuk yoruluyorum otura otura yapıyorum nedense
süpürge demişken, ayaklı ama pahalı olmayan supurge tavsıyenız olur mu

ben phılıps denedım dyson benzerı ama sevemedım valla. gelınımızın var. sureklı dokuntu goruyorsun elınde fırca gıbı gezıyorsun ayrıca yatak ve mutfak dolabının altına girmiyor başlığı.

Hoş bulduk ❤️ sırayla cevaplayayım o halde🤭 Kayseri de yaşıyorum,27 yaşındayım,henüz yeni anne sayılırım 4 aylık bir kızım var,burcum da kova.
Buraya katıldım çünkü evimi nasıl daha düzenli tertipli temiz yapabilirim diye sizlerden motivasyon almak istedim. Bebekle çok zor oluyor. O uyuyunca hemen bir iş tutmaya çalışıyorum.
Hoş geldin 💐 bende 27 yaşındayım yaşıtız 🫠

çokta gençmişsin benim kızım 28 yaşında bende 50 :KK45: 21 aylıkta torunum var senin kızınıda Allah bağışlasın canım :anne: bende istanbulda yaşıyorum bi kız bi erkek iki evladım var tersane sektöründe ön muhasebe personel işlerine bakıyorum burcum balık :KK49:benim torunda kova

çokta gençmişsin benim kızım 28 yaşında bende 50 :KK45: 21 aylıkta torunum var senin kızınıda Allah bağışlasın canım :anne: bende istanbulda yaşıyorum bi kız bi erkek iki evladım var tersane sektöründe ön muhasebe personel işlerine bakıyorum burcum balık :KK49:benim torunda kova
Teşekkür ederim çok memnun oldum ❤️

Yanı baza altının altıda silinir 😂

Eklentiler

• IMG_8369.jpeg
    IMG_8369.jpeg
    59,7 KB · Görüntüleme: 31
X