Düzenli Evimiz & Hayatımız

maşallah seda kilosu çok iyi doğuma kadar 4 kg olur bi haftan kalmış hadi hayırlısıyla,sağlıkla gelsin inşallah :anne:
doğuncada kilosunu herkese söyleme aman nazar falan değer Allah korusun ben korkarım nazardan :nazar::nazar:
Evet işte biraz kilosundan dolayıda sezeryanı seçmiştik ilk baştan beri ,
😀teşekkürler

Önce içini boşalttım sonra yatağın başı geçmeli onu çektim çıkarttım baş kısmından kaldıdım yanlız baza kapağı açıklen kaldırmak lazım havaya kalkınca kapak açılıyor az sesli bir iş olsa temiz oluyor
Kız ben bazanin havaya kalkan kısmı sandım onu altını silmem imkansız

Allahım yardımcıları olsun yaa çok kötü oldum duyunca
malum şahsiyet öldü

malum başka şahsiyet meclise çağrılıyor haince

bu her iki olayı kınayan, hayvanların katline karşı gelen, cocukların katilleri nerde diyen, niye ceplerimiz delik diyen bizlere korku vermek

algı değiştirmek

hepsi için yapılan şeylerden biri maalesef , yine içten ve dışardan haince planladıkları senaryolardan biri.

senaryoları da bazıları aval aval izler, bazıları da didikler en derine kadar konuşur, masaya yatırır vs.

bizim ülkenin özeti işte...

Kızlar
Benim eşimin tanıdığı bir aile var geçen gün bir sebepten bizim eve geldiler kapıdan gelip gitme gibi ilk geliş sonrasında kahve ye geldi kadın ve beni de evine davet etti birkaç kere gidemedim o ara yoğundum da çok mu ayıp etmiş oldum
Görüşmek istersen arayıp müsait olduğu zaman git canım

malum şahsiyet öldü

malum başka şahsiyet meclise çağrılıyor haince

bu her iki olayı kınayan, hayvanların katline karşı gelen, cocukların katilleri nerde diyen, niye ceplerimiz delik diyen bizlere korku vermek

algı değiştirmek

hepsi için yapılan şeylerden biri maalesef , yine içten ve dışardan haince planladıkları senaryolardan biri.

senaryoları da bazıları aval aval izler, bazıları da didikler en derine kadar konuşur, masaya yatırır vs.

bizim ülkenin özeti işte...
Evet bende son olaylarla ilgisi olduğunu düşünüyorum dediğiniz gibi. Bunun sonunda şunu diyecekler bakın saldırılar oluyor meclise gelsin uzlaşalım

Bura foto koyma şeysi nolmus yav gitmiş
Hanfendiler buna niye güldünüz galeriden seç diyor zirvaliyor sizde normal mi
Yok yav kendi adıma söyleyeyim öyle arada bir iştah geliyor gidiyor
Şu yemek iştahımı ev temizlemeye verseydi Rabbim ne olurdu 🤲🏻
Ev pirü pak olurdu 2 dk oturmazdik🤣
Aktif Lora Aktif Lora
Lora,bakıyorum da aktifsin :rolleyes:

Naptın canım, iyisin inşallah.
:anneadayı:
Allah aktiflikten geri koymasın pinhanim😂 iyiyim şükür canım her manada yuvarlaniyoruz 😇😆

merhaba ❤💙
Şuan evdeyim.
sabah 11 de gittik.
Bu yeni doktor da iyimiş ılımlı sempatik esprili.
ilkin nst çektirdim 25 dakika
Sonra ultrasondan baktı .
Bebek 3 kilo 600 kilodaymış.
her şey iyi .
Dedi.
Sezeryan için tarih verdi.
31 ekim perşembe saat 7 buçuk 8 arası
hayırlısı olsun inşallah. 🤗🥰😍😀🤭
Seda :nazar::emir_bebek:sağlıcakla kucağınıza alın inşaAllah

Bogazımdada bir testere var 😒
Çok geçmiş efserim dikkat et salgın var

Kızlar tusasta saldırı varmış içerde çatışma varmış şehitler var dua edelim Rabbim yardımcıları olsun
Rabbim vatanımızı korusun her türlü musibetlerden inşaAllah 😞 🇹🇷

X