Düzenli Evimiz & Hayatımız

en kısa zamanda kendin haber verip gidersin ,telafi etmiş olursun sen marifetlisin bide kurabiye,tatlı gibi bişey yapar götürürsün olur biter

Bizim merkezi sistem kaloferde bozulmuş yapılırsa bu akşam yakacaklar inşallah yakarlar yorganla gezeceğiz
ben kediyi bile sardım valla dün akşam :))) yorganla gezmek diyince aklıma geldi

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-10-23 at 12.48.11.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 15
bence ayıp olmamıştır ama yogunlugunuzu anlatan bır telefon konusması ya da mesajlaşma olabilir sanki. bu sayede istemediğinizden gitmediğinizi anlamış olur mesela

Selamlar herkese
Dün yazacaktım fırsat olmadı

Salı günü neler yaptım
Sabah hızlı bir kahvaltı evden çıkış
Dönüşü markete uğradım
Eve gelip bir kahve içip biraz dinlendim
Kalkıp yemek yaptım (patlıcan yemeği bulgur pilavı salata )
Bulaşık mak. Doldurdum
Mutfağı temizledim ocak sildim
Kalan bulaşıkları yıkadım
Evi bi toparladım
Oğlumu uyuttum duş aldım ve yatış

bence ayıp olmamıştır ama yogunlugunuzu anlatan bır telefon konusması ya da mesajlaşma olabilir sanki. bu sayede istemediğinizden gitmediğinizi anlamış olur mesela
buradaki evlerini yazlık olarak kullanıyorlarmış gideceklermiş o yüzden çok ısrar etmiş bende neden bu ısrar diye mana veremedim o yüzden de gitmedim açıkçası

hoş geldin, hangi şehir ,yaş kaç çocuk varmı ? her gelene soruluyo he bide burcun nedir
Hoş bulduk sırayla cevaplayayım o halde Kayseri de yaşıyorum,27 yaşındayım,henüz yeni anne sayılırım 4 aylık bir kızım var,burcum da kova.
Buraya katıldım çünkü evimi nasıl daha düzenli tertipli temiz yapabilirim diye sizlerden motivasyon almak istedim. Bebekle çok zor oluyor. O uyuyunca hemen bir iş tutmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…