- 1 Aralık 2021
- 11.936
- 39.905
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en kısa zamanda kendin haber verip gidersin ,telafi etmiş olursun sen marifetlisin bide kurabiye,tatlı gibi bişey yapar götürürsün olur biterKızlar
Benim eşimin tanıdığı bir aile var geçen gün bir sebepten bizim eve geldiler kapıdan gelip gitme gibi ilk geliş sonrasında kahve ye geldi kadın ve beni de evine davet etti birkaç kere gidemedim o ara yoğundum da çok mu ayıp etmiş oldum
ben kediyi bile sardım valla dün akşam :))) yorganla gezmek diyince aklıma geldiBizim merkezi sistem kaloferde bozulmuş yapılırsa bu akşam yakacaklar inşallah yakarlar yorganla gezeceğiz
bence ayıp olmamıştır ama yogunlugunuzu anlatan bır telefon konusması ya da mesajlaşma olabilir sanki. bu sayede istemediğinizden gitmediğinizi anlamış olur meselaKızlar
Benim eşimin tanıdığı bir aile var geçen gün bir sebepten bizim eve geldiler kapıdan gelip gitme gibi ilk geliş sonrasında kahve ye geldi kadın ve beni de evine davet etti birkaç kere gidemedim o ara yoğundum da çok mu ayıp etmiş oldum
bizim kedi hayatta durmaz battaniye altında falan hemen çıkar, kaçarben kediyi bile sardım valla dün akşam :))) yorganla gezmek diyince aklıma geldi
Evet öyle yapıyım ben de telefonu yok ama eşimde varen kısa zamanda kendin haber verip gidersin ,telafi etmiş olursun sen marifetlisin bide kurabiye,tatlı gibi bişey yapar götürürsün olur biter
Hoş bulduk çok teşekkür ederimbirsenpk hoş geldin aramıza
buradaki evlerini yazlık olarak kullanıyorlarmış gideceklermiş o yüzden çok ısrar etmiş bende neden bu ısrar diye mana veremedim o yüzden de gitmedim açıkçasıbence ayıp olmamıştır ama yogunlugunuzu anlatan bır telefon konusması ya da mesajlaşma olabilir sanki. bu sayede istemediğinizden gitmediğinizi anlamış olur mesela
HoşgeldinHoş bulduk çok teşekkür ederim
Hoş buldukHoşgeldin
hoş geldin, hangi şehir ,yaş kaç çocuk varmı ? her gelene soruluyo he bide burcun nedirHoş bulduk çok teşekkür ederim
Geçmiş olsunHalı yıkamanın acısı çıkıyor, yine hasta oldum
Geçmiş olsun efserikoBogazım ağrıyor burun akıyor yapabildiğimi yapayım gerisi Allah kerim
Hoş bulduk sırayla cevaplayayım o halde Kayseri de yaşıyorum,27 yaşındayım,henüz yeni anne sayılırım 4 aylık bir kızım var,burcum da kova.hoş geldin, hangi şehir ,yaş kaç çocuk varmı ? her gelene soruluyo he bide burcun nedir
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Geldim ahiretligim. Çocuklar normale döndü çok şükür az kendimle kaldım.Aktif Lora ahiretliyim merakımdasın gelirsen bir haber et