Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar
Benim eşimin tanıdığı bir aile var geçen gün bir sebepten bizim eve geldiler kapıdan gelip gitme gibi ilk geliş sonrasında kahve ye geldi kadın ve beni de evine davet etti birkaç kere gidemedim o ara yoğundum da çok mu ayıp etmiş oldum
en kısa zamanda kendin haber verip gidersin ,telafi etmiş olursun sen marifetlisin bide kurabiye,tatlı gibi bişey yapar götürürsün olur biter :21:

Bizim merkezi sistem kaloferde bozulmuş yapılırsa bu akşam yakacaklar inşallah yakarlar yorganla gezeceğiz 😏
ben kediyi bile sardım valla dün akşam :))) yorganla gezmek diyince aklıma geldi

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-10-23 at 12.48.11.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-23 at 12.48.11.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar
Benim eşimin tanıdığı bir aile var geçen gün bir sebepten bizim eve geldiler kapıdan gelip gitme gibi ilk geliş sonrasında kahve ye geldi kadın ve beni de evine davet etti birkaç kere gidemedim o ara yoğundum da çok mu ayıp etmiş oldum
bence ayıp olmamıştır ama yogunlugunuzu anlatan bır telefon konusması ya da mesajlaşma olabilir sanki. bu sayede istemediğinizden gitmediğinizi anlamış olur mesela

Selamlar herkese 🌸
Dün yazacaktım fırsat olmadı

Salı günü neler yaptım 🍀
Sabah hızlı bir kahvaltı evden çıkış ✅
Dönüşü markete uğradım ✅
Eve gelip bir kahve içip biraz dinlendim ✅
Kalkıp yemek yaptım (patlıcan yemeği bulgur pilavı salata )✅
Bulaşık mak. Doldurdum ✅
Mutfağı temizledim ocak sildim✅
Kalan bulaşıkları yıkadım ✅
Evi bi toparladım ✅
Oğlumu uyuttum duş aldım ve yatış ✅

bence ayıp olmamıştır ama yogunlugunuzu anlatan bır telefon konusması ya da mesajlaşma olabilir sanki. bu sayede istemediğinizden gitmediğinizi anlamış olur mesela
buradaki evlerini yazlık olarak kullanıyorlarmış gideceklermiş o yüzden çok ısrar etmiş bende neden bu ısrar diye mana veremedim o yüzden de gitmedim açıkçası 😅

hoş geldin, :KK68: hangi şehir ,yaş kaç çocuk varmı ? her gelene soruluyo he bide burcun nedir :KK68:
Hoş bulduk ❤️ sırayla cevaplayayım o halde🤭 Kayseri de yaşıyorum,27 yaşındayım,henüz yeni anne sayılırım 4 aylık bir kızım var,burcum da kova.
Buraya katıldım çünkü evimi nasıl daha düzenli tertipli temiz yapabilirim diye sizlerden motivasyon almak istedim. Bebekle çok zor oluyor. O uyuyunca hemen bir iş tutmaya çalışıyorum.

X