sağol canım, iyiyim çok şükür çay içiyorumben de ıslatırım, sıcak suda bekletmem de. ama hıc boyle olmuyordu, esım aldı ama kötü almıs bence. cunku degısık bır sey oldu, her sene yaparım aynı sekılde, hıc boyle olmamıstı
ocakta tavada ya da aırfrye de yapıyordum her zaman zaten
sana da kolay gelsin, nasılsın, cocuklar nasıl, torunun nasıl
Bizim de ofiste benzer gerginlikler vardı,sakin olmakta fayda var. Bu da böyle bir dönem herhaldeherkese günaydın, güzel bir gün olsun inşallah. sırtım, belim ağrıyor
dün öğleden sonra abuk sabuk şeyler çıktı ve ortamda hepimiz yükseldik. mikser gibi ortalık karıştıran ve herkesin işine yorum yapan, karışan, izin alsak kendi kendine dedikodu yapan bir arkadaşımız var, muhasebesel bir konuda muhasebedeki arkadaşımızın ağlamasına sebep olacak kadar işle alakalı konularda da patron ve müdürlere karşı yalanlar söyleyen ama masum görünen bir tip.
üstelik ofiste max 6 kişi oluyoruz. müdürler genelde yurtdışında ya da ofiste değiller. çaycı abla var. ben , muhasebe ve dış ticarette 2 kişi daha. üstelik herkesin sektörü de farklı, hatta baktığımız firma bile farklıyken bu eski eleman ortalığı karıştırıyor herkesi sebepsiz yere geriyor. zaten dolmuşluklar da var, yükseldik hepimiz dün ona karşı.
o gerginlik yetmez gibi 6284 programını izledim son 1 saat izleyemedim uykusuzluktan ama izlerken çok üzüldüm, gerildim. ayrıca 6284 uygulanmadı diye mağdur olan kadınlar, çocuklar için üzülürken, bize gelince uygulayan yalancı ve satın alınmış hakimden dolayı da olayın farklı mağduru olduğumuz için iyice gergin ve kaskatı takip ediyorum tabi bu tür konuları.
neyse kahve içip, hatta kas gevşetici içip güne başlıyorum
ağzını yediğim eşimin tarafında da çok kullanılırAğzını yediğimin penyezi bugün farklı bi hoşluk var üstünde
ellerinse sağlık pare kolay gelsinSelamın Aleyküm kızlar
Ne yapıyorsunuz benim öğle çaya misafir gelicek hazırlık yapıyorum
Firinda kurabiyeler var bekliyorum
açık net kısa yazıyorlarda sen atlaya zıplaya okuyor olmayasın
Hayatımda öyle insanlar var ama inan Allahın gazabı benim edeceğim bedduadan daha büyük hiç edipde birde yüreğimi darlamayayım diyorumIslere başlamadan koşturmaya başlamadan
Yada eskiler aklınıza geldiyse
Sınırınız tepeniz de ise
Varmisiniz beddua seansına
Benim eskilere dolu dolu beddularim var haydi bakalım içimizdeki o enerjiyi boşaltma vakti kizlarrrrrrrr
çok şükür, aman herkes iyi olsun, gerisi nasılsa halloluyor bir şekilde ama en çok sen kendine iyi bak. sen iyi olmazsan, hiç kimse iyi olmaz zaten.sağol canım, iyiyim çok şükür çay içiyorum
çocuklar, torunum iyiler şükürler olsun torun biraz ishal olmuştu ama geçti şimdi daha iyi
benim evde bitirmem gereken işlerim var pazartesiye kadar yoğunum dün akşam biraz ütü yaptım kalanınıda bu akşam yaparım, kuran için 2 tepsi baklava yapıcaz onun için ceviz içi aldım yarım kg evdede fındık vardı akşam kırdım hazırladım
bugün onları kavurup çekicem hazır olsun
ben ocakdan beri kendi ana ofisimde değilim, diğer ekibe başka ofiste dahil oldum burda yönetcim falan aynı değil.Bizim de ofiste benzer gerginlikler vardı,sakin olmakta fayda var. Bu da böyle bir dönem herhalde
Zamanında beddua etmedim dersem.yakan söylerim efserimHayatımda öyle insanlar var ama inan Allahın gazabı benim edeceğim bedduadan daha büyük hiç edipde birde yüreğimi darlamayayım diyorum
Nasıl olmuş bilgisi olan var mı
Ay yap da bende ona göre yapıyımBelki mikro çizikler oluyodur ama bileklikte bir kısım fena karaydı hemen açıldı.
Eski gümüşleri yapardım öyle.
Şu karbonatı bi deniycem öncesi sonrası resim çekicem
Mesaj atmıştım yazınca yazarım size deNasıl olmuş bilgisi olan var mı
Ortaya yazıp çıkıyon ulan niye pas vermiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?