- 24 Mart 2012
- 17.751
- 4.196
- 423
- 41
ben evde olsam tülleri yıkardım bir de cam silerdimBu gün ne iş yapsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben evde olsam tülleri yıkardım bir de cam silerdimBu gün ne iş yapsam
kışlık kıyafetlere el atabilirsin. Fazlalık varsa geri dönüşüme verebilirsin. İlk aklıma gelen bu oldu. Bende hafta sonu yapacağımBu gün ne iş yapsam
Evet.Burada öyle aniden soğudu
Kaloferide yakmadılar yine klimayı açıyoruz
Günaydın, kolay gelsinakşam yemek yaptım
çöpler
kedının kumu, maması
kestane yaptım cok kucuktu ve cızmek bıle bosuna emek oldu aırfry de asırı kurudu ve ustelık ıc kabugu da cıkmadı anlamadım
sabah
yatak topladım
camasırları topladım yerlestırdım
yenıden camasır yıkadım , astım
bulasık makınasını bosalttım
akşama yemeğim var, yanına birşeyler yaparım ek sadece.
Mendil dediğin kuru olan kutudan çıkan mı ? Kendi markanın suyu losyonu var ama almadım ben onu. Bugün bende bir deneyim bari-Hayal benimki temizdi yine de hafif bulanık bi su oldu. Parladı baya.
Kararmışa denemek lazım kendi mendilleri de ayda bir silsen işe yarıyor aslında
He kuru olanMendil dediğin kuru olan kutudan çıkan mı ? Kendi markanın suyu losyonu var ama almadım ben onu. Bugün bende bir deneyim bari
Bunlar şifleri işler yapıyor bizden gizli gizliHe kuru olan
Tutturamadın onlarım temizben evde olsam tülleri yıkardım bir de cam silerdim
Abla o kadar vaktim yok 1de yeni bi kursa gidecem:) makinada çamaşır vardı onları katlayım çayımı içiyim dekışlık kıyafetlere el atabilirsin. Fazlalık varsa geri dönüşüme verebilirsin. İlk aklıma gelen bu oldu. Bende hafta sonu yapacağım
Benimde akşam misafirim var pare. Kolaylar gelsinnnSelamın Aleyküm kızlar
Ne yapıyorsunuz benim öğle çaya misafir gelicek hazırlık yapıyorum
Firinda kurabiyeler var bekliyorum
Sanada kokay gelsin canımTutturamadın onlarım temiz
Abla o kadar vaktim yok 1de yeni bi kursa gidecem:) makinada çamaşır vardı onları katlayım çayımı içiyim de
Benimde akşam misafirim var pare. Kolaylar gelsinnn
ben de ıslatırım, sıcak suda bekletmem de. ama hıc boyle olmuyordu, esım aldı ama kötü almıs bence. cunku degısık bır sey oldu, her sene yaparım aynı sekılde, hıc boyle olmamıstıGünaydın, kolay gelsin
ben kestaneyi biraz sıcak suda bekletip tavada ocaktata yapıyorum fırındada ikiside güzel oluyo
benımkıler kirli ya, ilk aklıma onlar geldi :)))Tutturamadın onlarım temiz
Abla o kadar vaktim yok 1de yeni bi kursa gidecem:) makinada çamaşır vardı onları katlayım çayımı içiyim de
Onu ben de yaptım geçenlerde. Terapi gibi oldu. Hem de temizlikkışlık kıyafetlere el atabilirsin. Fazlalık varsa geri dönüşüme verebilirsin. İlk aklıma gelen bu oldu. Bende hafta sonu yapacağım
açık net kısa yazıyorlarda sen atlaya zıplaya okuyor olmayasınBunlar şifleri işler yapıyor bizden gizli gizli
İkimizin de aynı gümüş bileklikleten varmışta onu temizliyoruz.Bunlar şifleri işler yapıyor bizden gizli gizli
açık net kısa yazıyorlarda sen atlaya zıplaya okuyor olmayasın
Ve aleykümselam paremmm çalışmaya devam.. kolay gelsinSelamın Aleyküm kızlar
Ne yapıyorsunuz benim öğle çaya misafir gelicek hazırlık yapıyorum
Firinda kurabiyeler var bekliyorum
Bugün müsaitsin anladım da, ondan yazdım bir günlük işi Misafir gelecekse olmaz kolay gelsin canımTutturamadın onlarım temiz