- 11 Nisan 2007
- 84.805
- 493.451
- 1.223
Örtün temizse kaldırma ama lekeli falansa olmaz tabiGelenler çocuklu ama ilk defa gelecekler.
Ben bide yeni kullanmaya başladım örtüyü o yüzden emin olamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Örtün temizse kaldırma ama lekeli falansa olmaz tabiGelenler çocuklu ama ilk defa gelecekler.
Ben bide yeni kullanmaya başladım örtüyü o yüzden emin olamadım
Ey gidi gençlik ileride acısı çıkar dikkat edin kendinize bu havada, her hafta halı yıkanmaz kiKayseride yaşıyorum ben. Biz de kombiyi açtık valla. Ama banyoda yıkıyorum ben. Alıştım her hafta halı yıkamaya
Bi nefes alsaydın kuzumIYI akşamlar kızlar
Ben yatılı misafirleri gönderdim bugün
Yarın çaya misafirlerim var kaç kişi net değil 10 kişi diye düşünüyorum Şimdiden hazırlıklara başladım
Geldim8 kadar hızlıca yaparız
Yok bonuscum örtülerim yeni zaten yeni kullanıyorum o yüzden bilemedim. Neyse ben yine de örtmeyim şimdi ne derler bilememÖrtün temizse kaldırma ama lekeli falansa olmaz tabi
Bulaşık makinasını boşalttımMakşnaya havlulqrı attım çalıştırdım
Arap sabunlu su yaptım
Salon be oturma odasının koltuk başlarını sildim( yani 4 büyük, 2 tekli koltuk)
1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim
Kapılarda ve duvarda lekeli yerleri sildim
Biraz oturup devam edicem
Bazen sosyal medyada katşılaşıyorum giden bir kültürleniyor bir anlatıyolar eğlene eğlene gezip gidiyolar bizde gitiğimizde yalvar yakar bak çocuklar gelmiş bu müzeyide görmeden gitmeyelim dedik de gittik o da yanımızda bir öğretmen vardı o ikna etti hızlandırılmış bir yarım saatte o koca müzeyi gezmeye çalıştık yok dedim gezme adı altında hiç bir tura katılmam ama kültürel bir gezi olursa hiç rehberli işini iyi bilen onay almışssa ammena hiç değilse çekdiğim yorğuluğa bir şey öğrendim derimAy annem başka firma ile Karadenize gitmişti yine bu tanıdık onlarla çalışıyordu. Şimdi de ondan güvendik ama yok böyle bir şey yani. Herkes pişman oldu gidenler tövbe etti daha gitmek mi hayır dediler
Bende şaşırdım.IYI akşamlar kızlar
Ben yatılı misafirleri gönderdim bugün
Yarın çaya misafirlerim var kaç kişi net değil 10 kişi diye düşünüyorum Şimdiden hazırlıklara başladım
Evet havalar soğuk ama iki güne falan kuruyor. Sabah balkonuma güneş vuruyor. Bir de sık kullanmadığım bir halı olunca acelesi yok dedimAa kayseride de ama halıyı kurutacak hava yok. Nasıl kuruyacaj:))
Banyoda yıkıyorum, kombi de yanıyor olunca ev sıcak oluyor. Ama geçen ay bu yüzden hasta oldum. Soğuk aldım. Ben de bıktım yıkamaktan valla ama sık kirleniyorlar. Makineye atılan halılar da değiller.Ey gidi gençlik ileride acısı çıkar dikkat edin kendinize bu havada, her hafta halı yıkanmaz ki
Merkezde misinEvet havalar soğuk ama iki güne falan kuruyor. Sabah balkonuma güneş vuruyor. Bir de sık kullanmadığım bir halı olunca acelesi yok dedim
Evet. Yani merkez ilçede yaşıyorumMerkezde misin
Bende kayserideyimmM
Evet. Yani merkez ilçede yaşıyorum
Kesinlikle öyle. Bizim rehber vardı Allahtan adam 3 5 bişey anlattıBazen sosyal medyada katşılaşıyorum giden bir kültürleniyor bir anlatıyolar eğlene eğlene gezip gidiyolar bizde gitiğimizde yalvar yakar bak çocuklar gelmiş bu müzeyide görmeden gitmeyelim dedik de gittik o da yanımızda bir öğretmen vardı o ikna etti hızlandırılmış bir yarım saatte o koca müzeyi gezmeye çalıştık yok dedim gezme adı altında hiç bir tura katılmam ama kültürel bir gezi olursa hiç rehberli işini iyi bilen onay almışssa ammena hiç değilse çekdiğim yorğuluğa bir şey öğrendim derim