- 11 Nisan 2007
- 84.810
- 493.480
- 1.223
İlahi bir şeyler penyezim bizden içerüNe bekliyorsunuz huuu huuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlahi bir şeyler penyezim bizden içerüNe bekliyorsunuz huuu huuu
Kalkıyor muyuz yoksa iyice yayılayım mı koltuğaİlahi bir şeyler penyezim bizden içerü
Kalkıyor muyuz yoksa iyice yayılayım mı koltuğa
O zaman iyi uykular biraz daha45 geçe kalkalım 10 dk daha uyuyum gibi bişey
O zaman iyi uykular biraz daha
Hem ağlarım hem giderim modunda maraton eyleyelim bonusumO kadar istemiyorum ki anlatamam yazarak
Hasta olacak gibiyim başım ağrıyor boğazım yanıyor baya bahanem var işteHem ağlarım hem giderim modunda maraton eyleyelim bonusum
Ayyy aynıyız bonusum benim de başım ve boğazım iyi değilHasta olacak gibiyim başım ağrıyor boğazım yanıyor baya bahanem var işte
geç kaldık canım bak 50 geçiyor ben kalkıyorum hadi 1 saat iş yapalım. Sonra bitki çayı yapar içeriz45 geçe kalkalım 10 dk daha uyuyum gibi bişey
GEliyorum limonsuzumgeç kaldık canım bak 50 geçiyor ben kalkıyorum hadi 1 saat iş yapalım. Sonra bitki çayı yapar içeriz
Ahan da kalktım bonusumGEliyorum limonsuzum
Bu soğukta ve küçük çocuğunla mıHalı yıkayacağım ben
Ay annem başka firma ile Karadenize gitmişti yine bu tanıdık onlarla çalışıyordu. Şimdi de ondan güvendik ama yok böyle bir şey yani. Herkes pişman oldu gidenler tövbe etti daha gitmek mi hayır dedilerÜzüldüm bu turlarda çok profösyenel turları seçmek lazım benimde öyle bir deneyiyimim oldu aynen servis aracı kimsenin yeri belli değil
Otel çok kötüydü
Araştırmadan dahada gitmem demiştim
Bu hava da mı? Biz kombiyi açtık hava buz gibi.. sizin oralar neresi ki halı yıkayacaksınızHalı yıkayacağım ben
Ben kullanmıyorum örtü. Kullansaydım kaldırmayı tercih ederdimKızlar. Misafir geleceği zaman koltuk örtülerini kaldırmak gerekiyor mu