- 28 Ekim 2022
- 6.901
- 17.673
- 178
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Ben de burayı takipteyim artıkBenim tek tavsiyem mutfağı yemek yaparken aynı zamanda toplamak. Yemekten sonra sadece tabak bardak makinaya koymak kalıyor :))
Birde burda ne yapacağımızı yazınca ve diğerlerinden görünce insan motive oluyor:)
Bir kovaya sıcak su yapıyorum 1 kapak Arap sabunu yetiyor cok guzel kir çıkarıyor papatyam dene bence.arap sabunu nasıl koltuk silmede güzel oluyomu ben kokusunu pek sevmediğim için almıyorum
deniyim bende hatta dün markette gördüm açtım kokladım geri bıraktım almadımBir kovaya sıcak su yapıyorum 1 kapak Arap sabunu yetiyor cok guzel kir çıkarıyor papatyam dene bence.
Ben bir çok yerde kullanıyorum. Perde yıkarken de cok az deterjan bölümüne ekleyip yıkıyorum bembeyaz oluyor.
Eskide kalan kokular bana farklı bir his veriyor. Babaannem ve anneannem evinde temizlik yapılınca ev böyle kokardı belki o günlere gittiğimden bilmiyorum nostalji olan her şey güzel geliyor bana papatyam.deniyim bende hatta dün markette gördüm açtım kokladım geri bıraktım almadım
doğal gaz pahalı demedim ki canım, yani daha ısınma yok. ayrıca biz 2 kişiyiz ve her gün de duş almıyoruz, hatta eşim haftanın 3-4 günü evde yok 2 aydır. yani daha kış gelmeden buysa, kışın kimbilir ne yakacağız diye ekonomiye serzenişimdi yani bu :))))kolay gelsin canım bende çok yoğun geçirdim hafta sonunu bu hafta ta hep öyle olucak mecburen
120 tl doğalgaz faturası için çok deilki yemek pişmesede hergün duş alınıyo 1 tüp 800 tl falan bence gaz çok uygun
arap sabunu nasıl koltuk silmede güzel oluyomu ben kokusunu pek sevmediğim için almıyorum
Benim oturma oda koltuğumun yastık kılıfları makinede yıkanmıyor iç etiketinde işaret var ,Koltuk yastıklarını da makineye attım oh mis olucak şu an huzur doluyorum ev çiçek gibi kokunca kendimi daha mutlu hissediyorum
Koltuk silme işim de bitti cok şükür.
Belim ağrıdı biraz uzanıyorum dinlenmem lazım
Ya şaşırdım. Bende miyop var zaten o bile zor geliyor. Çizdirdim ama geri bozuldu. O göz kuruluğu berbat bişey yine de Allah'a hamd olsun. Sana da çok geçmiş olsun canım benimAh ah serommm erken yaşta benim başına gelenler bi yazsam
Allah beterinden saklasın
Bende göz kuruculuğu var canım yakın gözlüğüm vardı şimdi devamlı gözlük verdi numarası az dedi ama takmazsan artar dedi ...ona koşturuyorum bakalım ne diyecekler
Abla şimdi halıyı arap sabunlu suyla sildim sonra da o suyla yerleri sildim. Ya arap sabunu çok güzel kir çıkarıyor yada ben çok pismişimarap sabunu nasıl koltuk silmede güzel oluyomu ben kokusunu pek sevmediğim için almıyorum
Yıkanmasa çoktan çöpe atmıştım ben de seviyorum yıkanıyor olmasını. 1 ay sürmüyor temiz kalması benim çocuklar futbol topu yapıyor bazen bin kere uyarmama rağmen kullanım amacına aykırı huyları var bazen.Benim oturma oda koltuğumun yastık kılıfları makinede yıkanmıyor iç etiketinde işaret var ,
Makineye koymayın diye.
Bnde silkeliyorum.
Hafif nemli bez ile siliyorum.
Sizinki yıkanıyormuş bu iyi.
Aha ben gibi Arap sabunu seveni buldum olmazsa olmazimizYa şaşırdım. Bende miyop var zaten o bile zor geliyor. Çizdirdim ama geri bozuldu. O göz kuruluğu berbat bişey yine de Allah'a hamd olsun. Sana da çok geçmiş olsun canım benim
Abla şimdi halıyı arap sabunlu suyla sildim sonra da o suyla yerleri sildim. Ya arap sabunu çok güzel kir çıkarıyor yada ben çok pismişim
Üzüldüm bu turlarda çok profösyenel turları seçmek lazım benimde öyle bir deneyiyimim oldu aynen servis aracı kimsenin yeri belli değilSelam canlar. Gelemedim dün. Boluya gittik rezaletti. 3-4 saatlik yolu 8 saatte gittik, 8 saatte geldik. 16 saat yolculuk
Daha da turla bi yere gitmem. Ayarlayan kişi tanıdık ama iş bilmez çıktı rezil olduk resmen
Şükür Ahsen uyumsuz değildi şok olduk bu duruma iyiydi otobüste hala kendimize gelemedik o kadar yol otobüste. Otobüs de değil 20 kişilik servisler oluyor ya biraz büyük onlardan