- 2 Ağustos 2013
- 35.586
- 109.391
- 798
Muhtemelen yalancı sancılardır8 de kahvaltı yaptık.
Bulaşık makinesini boşalttım.
kuruyan çamaşırları yerleştirdim.
Yerleri sildim..
Etraf toplu. Dün geceden beridir
Ara ara ufak tefek kramplar giriyor karnıma 36. Haftadayım .
Kasık ağrılarına benzer normalmi sizce ?
Bugün zaten kontrol varda öğleden sonra .
havalar baya soğudu dikkat etmek lazım , ben dün akşam battaniyeden ince yorgana geçtimselam hanımlar
umarım herkes iyidir, ben baya kötuyum midemi usutmusum dun esımle ıs cıkısı dısarı cıktık, hava ınanılmaz soguktu o ara usuttum sanırım. sureklı mıdem bulanıyor ama kusma hıssı var ama kusamıyorum afedersiniz. tam mide üşütme hali.
gece 1,5 cıvarı eve geldık yattık ettık derken uykusuzluk var, bas agrısı, gozlerım bıle kırmızı. bır de dun baya bır agladım duygusallastım, yıllardır kendısının ve aılesının yasattıgı ne varsa, elımden kayıp gıden zaman ve kayıp giden annelik hayalim derken, içim yarılırcasına ağladım sanki, evde yakarız diye haftaiçleri bile evde durmadın, gittin palet taşıdın, paketledin, paletten, annenden herkesten ve herşeyden değersiz hissettirdin, hakkım helal değil falan dedim ağlaya ağlaya. acayip bir boşalma haliydi yaşadığım. müzikli ortam falan derken, kendimi bıraktım sanırım. ama iyi de geldi.
yem ek, ev işi falan yok tabi dünden bana yazacağım bugün de pazar yapıp anneme gideceğiz. hem köydeki eşyalar hem eşime pasta derken. zaten dünkü çıkma amacımız, rötarlı olsa da buydu. hep evdeyiz, agva ya gıt tadilat, belki bir dugun ortamı, 2-3 haftada bır acele 1-2 saat yaptığımız aile ziyareti.. eşimle başka bir sosyallik olmuyor maalesef, yıllardır bitmeyen agvadaki ev derdine. o yuzden dogumgunlerı, evlılık yıldonumu, sevgılıler gunu gıbı zamanlarda benım de ıtmemle ancak cıkıyoruz.
Geçmiş olsunselam hanımlar
umarım herkes iyidir, ben baya kötuyum midemi usutmusum dun esımle ıs cıkısı dısarı cıktık, hava ınanılmaz soguktu o ara usuttum sanırım. sureklı mıdem bulanıyor ama kusma hıssı var ama kusamıyorum afedersiniz. tam mide üşütme hali.
gece 1,5 cıvarı eve geldık yattık ettık derken uykusuzluk var, bas agrısı, gozlerım bıle kırmızı. bır de dun baya bır agladım duygusallastım, yıllardır kendısının ve aılesının yasattıgı ne varsa, elımden kayıp gıden zaman ve kayıp giden annelik hayalim derken, içim yarılırcasına ağladım sanki, evde yakarız diye haftaiçleri bile evde durmadın, gittin palet taşıdın, paketledin, paletten, annenden herkesten ve herşeyden değersiz hissettirdin, hakkım helal değil falan dedim ağlaya ağlaya. acayip bir boşalma haliydi yaşadığım. müzikli ortam falan derken, kendimi bıraktım sanırım. ama iyi de geldi.
yem ek, ev işi falan yok tabi dünden bana yazacağım bugün de pazar yapıp anneme gideceğiz. hem köydeki eşyalar hem eşime pasta derken. zaten dünkü çıkma amacımız, rötarlı olsa da buydu. hep evdeyiz, agva ya gıt tadilat, belki bir dugun ortamı, 2-3 haftada bır acele 1-2 saat yaptığımız aile ziyareti.. eşimle başka bir sosyallik olmuyor maalesef, yıllardır bitmeyen agvadaki ev derdine. o yuzden dogumgunlerı, evlılık yıldonumu, sevgılıler gunu gıbı zamanlarda benım de ıtmemle ancak cıkıyoruz.
Allah ım sen koru hepimiziSivas da deprem olmuşAllah ım toprağa sakinlik versin. Beterinden korusun. Hisseden arkadaşlarım çok geçmiş olsun
Nane Limon Kabugu canım iyimisiniz
evet dun resmen tıtredım bugun de cok soguk. haftasonu daha da soguyacakmıs hatta kombınıyı haftasonu acsak mı dıye de dusunduk. dıkkat edelım hepımız, zaten sacma bır grıp, soguk algınlıgı yasıyoruz yazdan beri malum.havalar baya soğudu dikkat etmek lazım , ben dün akşam battaniyeden ince yorgana geçtim
sana çok geçmiş olsun nane limon kaynat mide üşütmesine çok iyi geliyo
evet havadan bence, ben de bu hafta hep oyleyım. dısarda olmak ıcın can atan ben, dun bıle zorla cıktım aksam. hep evde uzanmak, bos bos vakıt gecırmek, sakınlık ıstıyorum vallaHavadan mıdır nedir hiçbir şey yapasım yok kızlar ya sürekli yatmak istiyorum
çok sağolGeçmiş olsun
Hiç sevmiyorum son baharı bir an önce kar yağsada rahatlasamevet havadan bence, ben de bu hafta hep oyleyım. dısarda olmak ıcın can atan ben, dun bıle zorla cıktım aksam. hep evde uzanmak, bos bos vakıt gecırmek, sakınlık ıstıyorum valla
Bizim burda oldu bayağı salladı Allah beterinden korusunSivas da deprem olmuşAllah ım toprağa sakinlik versin. Beterinden korusun. Hisseden arkadaşlarım çok geçmiş olsun
Nane Limon Kabugu canım iyimisiniz
Bende de var hatta bende 3 4 gündür varHavadan mıdır nedir hiçbir şey yapasım yok kızlar ya sürekli yatmak istiyorum
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?