Enerjin yerinde demekAkşam erken yattım mutfağı bırakarak
İmsaktan namaza kadar dün akşam saramadığım sarmayı sardım pişirdim okula da koydum.
Az daha var sarılcak.
İŞlere başlamam lazım aynı böyleyim
ben de kazanlıdan aldım 6 ay oldu sanırım ve cok memnunum cıdden.benmide azur serisi 1,5 yıl falan oldu alalı ama kazanlı değil normal
benim de azaldı am halen var.İşlerim bitti kahve içiyorum.
Yemek düşünüyorum.
Bu arada sinekler baya baya azaldı.
Evde de yoktuk gerçi, camdan falan giriyorduysa bilemedim.
Azaldı ya şükür.
L park var 2 duba arası. çizgiyi bile ezmeyeceksin. ve bu parkı yaparken gırdıgımız yer yokus. adım adım onumuzdekı dıger adayları bekleyıp, hatta sık sık boşa alıp beklıyoruz. kaymak da stop etmek de o kadar kolay ki.ya şimdi bide şu L park iki duba arası park falan istiyolarmış , ben 2007 de aldım öyle bişe yoktu şimdi olsa bende kalırdım kesin canını sıkma , kadınların elinden hiç bişe kurtulmaz bi dahakine olur özel hoca tutarsın gerekirse bu dersane hocasıydı sanırım,
Enerjin yerinde demek
Ooo dublee afiyet olsunHerkes evden gitmişken acil yapmam gerekenlere göz atıyorum
Camasir
Bulaşık
Yataklar
Ev toplama
Okey
önce bir Türk kahvesi Eki Görüntüle 3490607 ile açılışı yapıyorum.
Samiyetini bilmiyorum çok samimiysen sor ama atlatmak istiyorsa bekle görüştüğün zamanda senden haber bekledim sanırım bir işin çıktı diye bir sorar konuyu açar niyeti belli olurYarın misafirim gelecek. Sonra bi bahane buldu gibi salı günü haber veririm dedi ses yok halayani çocukla yavaş yavaş yaparım yapacağımı şeyleri. Sorsam mı gelcek misin diye ayıp olur mu?
Salı günü haber veririm dedi verir de. Ama ne zaman verecek yaniSamiyetini bilmiyorum çok samimiysen sor ama atlatmak istiyorsa bekle görüştüğün zamanda senden haber bekledim sanırım bir işin çıktı diye bir sorar konuyu açar niyeti belli olur
Daha erken diye düşünüyordur.Salı günü haber veririm dedi verir de. Ama ne zaman verecek yanisamimiyiz ama son zamanlar biraz kendimi çektim çünkü bazı hareketleri ters gelmeye başladı
Titirir misin halaSelamlar ahali
Evi şöyle bi toparladım
Pilatese gittim, geldim
Şimdi okul pikniğine gidecem
Sporumu yaptıysam kekler börekler tüketebilirim
Piknikten gelince yemek yaparım
Bugun de başka iş yapamam
Oysa camlar "beni yıka" diyor
Çok değil, sabah regl oldum ondan biraz kasık ağrım var zaten.Titirir misin hala
Evet ya ne kadar erken o kadar iyi benim içinDaha erken diye düşünüyordur.
Belki de daha haber verecek.
Sen çocuklusun, şimdiden bilmek ona göre plan yapmak istiyorsun ama karşı taraf anlamaz ki
Kuzum gelirse buzlukta hazır birşeyler varsa onu çıkar yada hazır birşeyler al gelirsede geç olunca çocukla bir şey yapamadım dersinSalı günü haber veririm dedi verir de. Ama ne zaman verecek yanisamimiyiz ama son zamanlar biraz kendimi çektim çünkü bazı hareketleri ters gelmeye başladı
Başka güne ertelerse zaten kabul etmycem. Buzlukta da bişey kalmadıKuzum gelirse buzlukta hazır birşeyler varsa onu çıkar yada hazır birşeyler al gelirsede geç olunca çocukla bir şey yapamadım dersin
Başka güne ertelerse musait değilim dersin
Samiyetiniziniz boyutunu bilmiyorum ama bir adım geri dururmanda iyilik var belki yaptığı hatayı anlar