Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tövbeeee ciddi miydin
Yuh yani nasıl böyle bir şey diyebilir. Hediye mi istedi bide sizdenvalla kaldım ama oncesınde bomba olay aslında hocamı sıkayet etmıs olmam. bunu o an yapmadım sanırım stres ve şok etkısı ıle arabadan ınınce kendıme geldım ve cok agladım sarsıldım ve kursu aradım
bana beyınsız dedı ya kocaman adam. ben baba abı bıldım benden hedıyeler ıstedı aldım. sırf hatalı surdum dıye.
zaten sınava cok gergın ve uzuntulu gırmeme sebep oldu cunku cuma gunu yasadım bunu. parka cıkarken, rampada arabayı kaldıramadım
Bin basar onlaraBizim yeni model buharlı kazanlı ütüye göre bu başka galiba .
Ben benimkine alışığım ya, pratik.Bin basar onlara
Aşk olsun hemide 3,5 litre 4 saat kesintisiz ütüTövbeeee ciddi miydin
Bu işi iki fısla bitiriyorBen benimkine alışığım ya, pratik.
Allahım nasıl eğleniyor yaKöstekli saati bilen var
güle güle kullan efser bu konfeksiyon tipimi oluyo baya büyük tefarruatlı gibi duruyo , benim kızımınkide kazanlı ama normal philips oda çok memnunKöstekli saati bilen var
yeni oyuncağı gelmiş çocuk gibiAllahım nasıl eğleniyor ya
Benim ondan philips azur su tanklı vardı bende çok menündüm ama elimden düşmediği için çok kullandım bir kaç kez servise gitti sonra depremde düştü zar zor itekleyerek çalışıyordu yenilerine baktım çok pahallı eşim bu hafta İstabuldaydı ne et ütüye bak dedim o da gel etme eyleme eskisinden alalım diye çaydırmaya çalıştırdı çeyrek fiyatı oldu oldu olmadı yeniden alırsın söz dedimgüle güle kullan efser bu konfeksiyon tipimi oluyo baya büyük tefarruatlı gibi duruyo , benim kızımınkide kazanlı ama normal philips oda çok memnun
Sağol canımgüle güle sağlıkla kullan efsercimm
Ayyy ne güzel. Ya valla ben ütüyü çok severdim. Evlendim ütü başta iyiydi sonra işkence oldu resmen. Bu yeni aldığımız da iyi ama yok istediğim gibi değilAşk olsun hemide 3,5 litre 4 saat kesintisiz ütü
Kuzum bunda tek sıkıntı ağır olması yoksa diğer kazanlı ütülerle kıyaslanamaz perfonmas süperAyyy ne güzel. Ya valla ben ütüyü çok severdim. Evlendim ütü başta iyiydi sonra işkence oldu resmen. Bu yeni aldığımız da iyi ama yok istediğim gibi değil
İcat çıkarma yahuu koluna beline yazıkSağol canım
Bundan sonraki hedef bunun atasını bulmak
Sanırım kömürlüyüde alırım
Hayırlı olsunKuzum bunda tek sıkıntı ağır olması yok diğer kazanlı ütülerle kıyaslanamaz perfonmas süper
Ama bir azur kadar hafif değil kol kası yaptırır
Deprenden sonra Bırakmıştım bu ütü dök herşeyi ütüle der gibi bakıyorİcat çıkarma yahuu koluna beline yazık
herşeyi ütüleme lutfennnnn
Gelsin karşılıklı masa kurarızHayırlı olsun
efser ütü birikince gelirim
Benim büyük kız da yay burcu ve en sevdiği ütü yapmak o yüzden o hallediyor bizde ütüyü
O ütü öyle bakmıyordurdaaa neyse hadi yıka birşeyler de masayı aç, keyfini çıkar canımBırakmıştım bu ütü dök herşeyi ütüle der gibi bakıyor