- 12 Haziran 2019
- 18.001
- 109.139
- 36
Yorgun mu hissediyorsun canım ?Kalktım şimdi ben uyudummu uyumadımmı diye düşüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorgun mu hissediyorsun canım ?Kalktım şimdi ben uyudummu uyumadımmı diye düşüyorum
Geçmiş olsun neyin vardıHastaneye kontrole gitmiştim yoldayım şimdi. Eve gidince işler beni bekler
dışardan gelen tüm sesleri duyuyorum ama gözümüde açamıyordumYorgun mu hissediyorsun canım ?
Ay o çok fena oluyor baygın gibi bende de oldu bi kaç kezdışardan gelen tüm sesleri duyuyorum ama gözümüde açamıyordum
Bebitolara vardı birçok şeyGüzel şeyler mi gelmiş nolmuş
Hemen bir sure aç dinle öyle oluncadışardan gelen tüm sesleri duyuyorum ama gözümüde açamıyordum
Rutin kontrol canım bişey yokGeçmiş olsun neyin vardı
Eşim işten gelince bi bakayım. TabiBebitolara vardı birçok şey
Kızlar ben bebek düşünmeye başladım yaşım da biraz çok ama hormonlarıma dur diyemiycem galiba
yaşın 36 mı çok deil bence kaç tane çocuğun vardı en küçüğü kaç yaşında bebek özlemişsin herhaldeKızlar ben bebek düşünmeye başladım yaşım da biraz çok ama hormonlarıma dur diyemiycem galiba
Şaka şakaKızlar ben bebek düşünmeye başladım yaşım da biraz çok ama hormonlarıma dur diyemiycem galiba
Ne aldım ne vardı bugün bimde
Ayrıca bak sana ne göstericem pek mesut oldum şimdi ay yüzümde güller açtı ⚘⚘⚘
Bir ay falan oldu bu sukulenti allali bugün çiçeklenmiş
Eki Görüntüle 3489170
Daha sarkma durumu yok ama bir güzellik düşünücem buz deyince gölge falan mi sever bu cicekBuz çiçeği pare çok güzel sarıp sarkar asabilirsin yer varsa
2 çocuğum var abla ellerinden öperler biri 7 biri 10 yaşındayaşın 36 mı çok deil bence kaç tane çocuğun vardı en küçüğü kaç yaşında bebek özlemişsin herhalde
Aminnn canımŞaka şaka
Skandal değil
Hayırlısı olsun Limonsuzcum
İçine düştü ise rahmine de düşsün inşallah
Bilgilerimizi tazele o vakit.
Yaş kaçtı?
Kaç çocuğun vardı, yaşları nasıl?
Daha sarkma durumu yok ama bir güzellik düşünücem buz deyince gölge falan mi sever bu cicek