Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden hasta mısın
Na böyle titriyorum
Çok eğlenecük
Neden hasta mısın
Selena gibi oldu dhhddSelam kızlar
yalancı pişi herhalde buda suya koymak çok mantıklı değil zaten kızartırken sıçrarAbla bu tarif. Sadece ben suya falan koymuyorum direk kızartıyorum. Yağ kızana kadar hazır oluyor zaten.Hazır Yufkadan Kolay Pişi Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
Videolu anlatım Hazır Yufkadan Kolay Pişi Tarifi nasıl yapılır? 22.721 kişinin defterindeki bu tarifin videolu anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Tatlım mayalı gibi olmuyor elbette ama biz seviyoruz çok güzel oluyor . Kısa zamanda hazır olduğu için tam benlik
Bonus açıklamış, aynen kaslarım zayıf, yandı her yanımNeden hasta mısın
Alışırsın hele bi topla, lastikle kaynaşın birbirinize
Na böyle titriyorum
Çok eğlenecük
ohh ne güzel kolay gelsin afiyetle güzel günlerde yemek nasip olsun bende yapanlardan hazır alıyorum görümcem köyde ona aldırıyorumGünaydınnn
Anneme geldim eriste yapiyoruz
De mi, bugun tanıştık, bi kaynaşalım.Alışırsın hele bi topla, lastikle kaynaşın birbirinize
son aylarda ağrılar olur dikkat et kendine loracımSabahtan ağrım vardı yeni kahvaltı yaptım başlıyorum işlerime. Bismillah
keşke bende gidebilsem zamanım olmuyo geçen sene platese gittim ,ama zor oldu orda aklım evde kalıyodu yemek yapılcak herzamanda akşamdan yapamıyorum daha çok stres oldum, bu sene yazılmadım oyüzden işi bırakınca giderim inşallahDe mi, bugun tanıştık, bi kaynaşalım.
Pilates topun üstünde yuvarlanma değil miydi yav.
Bi sürü aletle cebelleştim
Yuvarlanma sanılıyor ama değil çok faydalı ve bence zevkli pilatesDe mi, bugun tanıştık, bi kaynaşalım.
Pilates topun üstünde yuvarlanma değil miydi yav.
Bi sürü aletle cebelleştim
Kayserinin ketesi meşhur. ondan dedim.Yok Erzurum. Kayseri deyince direk mantı geliyor kete değilki
platese değilya fıtnes yanlış yazmışımkeşke bende gidebilsem zamanım olmuyo geçen sene platese gittim ,ama zor oldu orda aklım evde kalıyodu yemek yapılcak herzamanda akşamdan yapamıyorum daha çok stres oldum, bu sene yazılmadım oyüzden işi bırakınca giderim inşallah
Ben de oğlum okul başlayınca boşa çıktım, kendim için birşey yapayım dedim, bununla başladım bakalım.keşke bende gidebilsem zamanım olmuyo geçen sene platese gittim ,ama zor oldu orda aklım evde kalıyodu yemek yapılcak herzamanda akşamdan yapamıyorum daha çok stres oldum, bu sene yazılmadım oyüzden işi bırakınca giderim inşallah
SevdimYuvarlanma sanılıyor ama değil çok faydalı ve bence zevkli pilates
Dengede durma
Nefes kontrolü
Direncin artması
Zayıflama
İncelme
Evde de yaparsın ileride
işimi bırakacaksın ? ne zaman ?keşke bende gidebilsem zamanım olmuyo geçen sene platese gittim ,ama zor oldu orda aklım evde kalıyodu yemek yapılcak herzamanda akşamdan yapamıyorum daha çok stres oldum, bu sene yazılmadım oyüzden işi bırakınca giderim inşallah