- 11 Nisan 2007
- 83.143
- 482.587
bende güzel yaparım pişiyi süt , yumurta ve sıvıyağ ile mayalıyorum çok güzel oluyo puf puf gerçekten yakın olsak birbirimize yardımımız olurdu
Okuyunca yumuşuyorsun ne güzel anlattın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende güzel yaparım pişiyi süt , yumurta ve sıvıyağ ile mayalıyorum çok güzel oluyo puf puf gerçekten yakın olsak birbirimize yardımımız olurdu
Daha bir sürü fikir alacağım sizden lüle saçlımmmTiniminimavihanim fikir veremedim sana tinnoşum
Allah kabul etsinOruçluyum diye sakin sakin oturdum bi iş yapmadım. Okula gittim geldim
Yemek düşündüm bulamadım yufka vardı beyti yapmak geldi aklıma onu yapıcam şimdi.
Yayla çorbası var makarna salatası var dünden.
Birden duygulandım bi akrabamıza giderdik çocukken hep bundan yapardı. Daracık kötü bi yerde otururlardı ama biz orda bir sürü kişi otururduk.
Onlar bize gelince annem kete yapardı
Ekmek hamuru alirim kışın daha pratik oluyor bahçede kendim yoğuruyorum hamuruMssPARE isimle ettiğim dualardasın ekmek hamuru da çok güzel oluyor hamur yapmakla uğraşmıyorsun en azından
HahahahahaMssPARE Ayrıca dün bi yeri süpürüyodum birden aklıma benden 10 cm uzun olduğun geldi
Allah kabul eylesin bonusumOruçluyum diye sakin sakin oturdum bi iş yapmadım. Okula gittim geldim
Yemek düşündüm bulamadım yufka vardı beyti yapmak geldi aklıma onu yapıcam şimdi.
Yayla çorbası var makarna salatası var dünden.
Aklıma direkt şey geldi, burçları ne acaba dhhddjjdjdHele bu 109 ziyaretçiye bak ya maşallah ne azim
Seni o kadar anlıyorum ki daha dün bunun cinneti vardı evde. Herkes yoruldu dün ben çocuklar eşim dışarı çıkınca uzun gezmeli alisverisli bir şey olunca bir de eve gel yemek yap aldıklarını yerleştir.Ama neden ya neden ben
Offfff off biride desin ki sofra hazır pare yoruldun gel zıkkımlan
Seni o kadar anlıyorum ki daha dün bunun cinneti vardı evde. Herkes yoruldu dün ben çocuklar eşim dışarı çıkınca uzun gezmeli alisverisli bir şey olunca bir de eve gel yemek yap aldıklarını yerleştir.
Baktım tek başıma sofra kuruyorum herkes oturuyor.
Yani illa söylemem mi gerek ?
Dayanamadım.
Yeter ama diye bağırdım bu kadın da yoruldu kolları bacakları yoruldu ve siz dinleniyorken ben daha 2 saattir ne zaman dinlenicem diye düşünüyorum dedim
Kulakla çözülebiliyorsa oda bir gelişmeBir Allah in kulu da kalkıp şunu da ben sofraya getirim demiyor ayıp ya dedim.
Baktım insanlar doğruldu. Demeden yapın ne olur sanki göz ne işe yarar ki ? Meseleler hep kulakla mı çözülmeli?..
kete ve Kayseri :))))
Eşeğe de deh desen yürür önemli olan Demeden yapılması.Kulakla çözülebiliyorsa oda bir gelişme