- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.554
Tarkan’ın şarkısı vardı ya inci tanem diyeNeden özellikle İnci onu de önce bi
Tedavi sürecinde hep dinlerdim “Sabret sabret inci tanem bekle beni diye”
Ne bileyim çok zarif minnoş geliyordu limonsuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarkan’ın şarkısı vardı ya inci tanem diyeNeden özellikle İnci onu de önce bi
İnci ve İpek ismine bayılırımEki Görüntüle 3487775
İsim önerisi istiyorum teyzelerimiz
İnci İpek dedik
İnci Alya dedik
Ama İnci’den soğuttular benii profilde de paylaştım
Anam resmin güzelliğineee kurbaneeyyy
Ayyy kıyamam ya o zaman koy tabi içinde kalmasınTarkan’ın şarkısı vardı ya inci tanem diye
Tedavi sürecinde hep dinlerdim “Sabret sabret inci tanem bekle beni diye”
Ne bileyim çok zarif minnoş geliyordu limonsuzum
Neden modumuzu düşüresin efserim burada yıllardır birbirimizi, görmeden motive etmeye çalışıyoruz. Anlatmak istersen destek olmaya çalışırız. RABBİM ferahlık versin gönlüne ruhunakimsenin modunu düşürmek istemem yine eskiler günler biraz beni tetikledi geliyolar gidiyolar onları biraz kovalayayım bir kaaç güne toparlar gelirim
İsim telif hakkımı veriyorum gocaaaa tezzeesii olarakEki Görüntüle 3487775
İnci İpek dedik
İnci Alya dedik
İkiz olunca birbiri ile uyumlu isim de isterler sankiEki Görüntüle 3487775
İnci İpek dedik
İnci Alya dedik
benimde kışın ellerim çok kötü oluyo pıtır pıtır geçen sene iş yeri doktoru bana bi tane merhem yazmıştı çok iyi geldiMerhabalar sabah yazlık kiyafetleri kaldırdım orta kalınlıkta olanları çıkardım gardrobu komple sildim düzenledim, evi süpürdüm, toz aldım camları sildim, çamaşır kurumuştu katladım nevresimleri yastık kılıfını değiştim, çamaşırlar yıkanıyor
Mutfağın halısını yıkamıştım kurumuş sildim serdim, dolap kapaklarını sildim, aspiratörü sildim
Oturma odasını sildim halısı kuruyana kadar ince kilim serdim, toz aldım
Şimdi yorgunluk çayı içiyorum
Ellerim deterjandan tahriş oldu kurudu çatladı sağlık ocağına gidip merhem yazmayı düşünüyorum
Limon yakmaz mıbenimde kışın ellerim çok kötü oluyo pıtır pıtır geçen sene iş yeri doktoru bana bi tane merhem yazmıştı çok iyi geldi
bide hergün limon sür ellerine demişti denedim çok iyi geldi
Ellerine sağlık canım transfer öncesi dikkat et kendineMerhabalar sabah yazlık kiyafetleri kaldırdım orta kalınlıkta olanları çıkardım gardrobu komple sildim düzenledim, evi süpürdüm, toz aldım camları sildim, çamaşır kurumuştu katladım nevresimleri yastık kılıfını değiştim, çamaşırlar yıkanıyor
Mutfağın halısını yıkamıştım kurumuş sildim serdim, dolap kapaklarını sildim, aspiratörü sildim
Ellerim deterjandan tahriş oldu kurudu çatladı sağlık ocağına gidip merhem yazmayı düşünüyorum
Ediyorum abla ama mecbur gurbette olunca tüm iş bana kalıyorEllerine sağlık canım transfer öncesi dikkat et kendine
Yok yakmaz da eldiven kullansan yağ sökücü vb şeyler kullanırken en azındanLimon yakmaz mı
İnanki normal bulaşık deterjanından bile ellerim tahriş oluyor bu aralar hassaslaştı havalardan mı anlamadımYok yakmaz da eldiven kullansan yağ sökücü vb şeyler kullanırken en azından
Evet hava da etkiliyor soğuk ve rüzgarlıİnanki normal bulaşık deterjanından bile ellerim tahriş oluyor bu aralar hassaslaştı havalardan mı anlamadım
Merhabalar sabah yazlık kiyafetleri kaldırdım orta kalınlıkta olanları çıkardım gardrobu komple sildim düzenledim, evi süpürdüm, toz aldım camları sildim, çamaşır kurumuştu katladım nevresimleri yastık kılıfını değiştim, çamaşırlar yıkanıyor
Oy oy oy oyEki Görüntüle 3487775
İnci İpek dedik
İnci Alya dedik
Sen yapacan mecburCanım pişi istedi
Aman ya bi yapan olsa