Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aktif Lora Gonulmeyvesi K KurkmantoluS penyez83 kulaklıkla dinledim iş yaparken tüylerim diken diken oldu tavsiye ederim size de
Etkisinde kalıyorsun dinleTam dinleyecek bisi ariyodum
Aktif Lora Gonulmeyvesi K KurkmantoluS penyez83 kulaklıkla dinledim iş yaparken tüylerim diken diken oldu tavsiye ederim size de
Çok geçmiş olsun nasıl oldun?Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar kızlar
Bugün kahvaltıya misafirim var.
Gribim iyice arttı başım da ağrıyor.
Allahım güç kuvvet versin inşallah.
Ben hazırlığa başlamaya gidiyorum bi abdest alayım güçleneyim.
Hepinize kolaylar gelsin
Şimdi dinliyorum ofiste açtım bonusum sağolasın Bismillahirrahmanirrahim Allah Estağfurullah tövbe estağfurullah kalbim küt küt Ya RABBİM bi heyecanlandım
Afiyet olsun
Bitene kadar bebek durmadı neredeyse biliyor musun ekstra etkilendim bol bol dinleyimEtkisinde kalıyorsun dinle
Aslında bende düşündüm ama zor ayarladılar bu günü iptal etsem ayıp olabilirdi. ben kurstan dolayı hep doluyum. Belirttim gribim diye belki kendileri iptal eder diye ama etmediler. Bende bişey diyemedim :))Keşke erteleseydin canım grip bulaşıcı zaten ben bilsem gideceğim kişi hasta gitmek istemem belki gelmezlerdi.
Kolay gelsin ne diyim
Çok şükür canım başımın ağrısı geçti ama bayağı yoruldum 7 tane çocuk vardı :)Çok geçmiş olsun nasıl oldun?