- 11 Nisan 2007
- 83.029
- 481.880
Limonsuzzcay rondolarda da yapılıyor öyle de deneyebilirsin bana göre kısırdan kolay kısıra dolu malzeme doğruyorum daha uzun sürüyor.
Bİ tarif daha vardı dur atim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşAllah SedaSağlık olsun .
Bebekte hayırlısıyla gelsin.
Ne dim.
Sağol bonusum deniycem
Öyle gerçekten de. Doğra dur birsürü şey.Limonsuzzcay rondolarda da yapılıyor öyle de deneyebilirsin bana göre kısırdan kolay kısıra dolu malzeme doğruyorum daha uzun sürüyor.
Hemen dene valla çok kolay oluyor bak bu da çok güzel tarif
Ben eşime söylicem baş başa olduğumda .Amin inşAllah Seda
Ama yerinde olsam aileme yapılanlara sessiz kalmazdım. Nasıl alışılırsa öyle gidiyor çünkü.
Eşimle mutfak dolaplarını boşalttık içli dışlı silip yerleştirdik
Buzdolabını temizledim çektik altını süpürüp sildik
Ocak davlumbaz fırın mikro dalga sildim
Tezgah lavaboyu çamaşır suyuyla sildim
Yerleri süpürdüm sildim
Eşimle yaptığım şeylere nazar boncuğu koydum çünkü yoğun çalıştığı için pek yardım etmez böyle detaylı temizliğe
Geçen oturdum ağlamaklı oldum nasıl silicem bu mutfak dolaplarını çok fazla demiştim üzülmüş olmalı ki bugün ben demeden mutfak dolaplarını silelim dedi
Sana ve özellikle yardım eden eşine maşAllah diyorumEşimle mutfak dolaplarını boşalttık içli dışlı silip yerleştirdik
Buzdolabını temizledim çektik altını süpürüp sildik
Ocak davlumbaz fırın mikro dalga sildim
Tezgah lavaboyu çamaşır suyuyla sildim
Yerleri süpürdüm sildim
Eşimle yaptığım şeylere nazar boncuğu koydum çünkü yoğun çalıştığı için pek yardım etmez böyle detaylı temizliğe
Geçen oturdum ağlamaklı oldum nasıl silicem bu mutfak dolaplarını çok fazla demiştim üzülmüş olmalı ki bugün ben demeden mutfak dolaplarını silelim dedi
benim gibi kocayı nah bulursun deyip duruyor zatenMaşallah de oku üfle kocana
4 yılda toplasan böyle 4 kez yardım etmiştir pek yardımcı olmaz çünkü haftada 1 gün evde oluyor oda genelde dışarı çıkardık bu hafta temizlik yaptık işte haklıymışsın çok yorucu diyor bideSana ve özellikle yardım eden eşine maşAllah diyorum
Kınayayım da başıma gelsin
4 yılda toplasan böyle 4 kez yardım etmiştir pek yardımcı olmaz çünkü haftada 1 gün evde oluyor oda genelde dışarı çıkardık bu hafta temizlik yaptık işte haklıymışsın çok yorucu diyor bide
Aynı benim eşim de öyle haftada 1 gün evde4 yılda toplasan böyle 4 kez yardım etmiştir pek yardımcı olmaz çünkü haftada 1 gün evde oluyor oda genelde dışarı çıkardık bu hafta temizlik yaptık işte haklıymışsın çok yorucu diyor bide
Yapsın diye değil mutfakta yemek yerken ağlamam gelmişti zaten o gün kötüydüm baktım mutfak dolabını nasıl silicem diye bahane edip ağlamaklı oldum işte sonuçÜzülerek mi iş yaptırcan bundan sonra bana gülme gelir
Bizde aynıyız SedaAynı benim eşim de öyle haftada 1 gün evde
Tüm gün olan izninde
Ya dışarda oluyoruz.
Yada evde oluyoruz.
Tövbe deli mi neevet eşyaları aldık geldik eve .
Epeysini sığdırtıp getirdik.
Şimdi yukardayız eşimde ailesine söylemiş .
gidip getirdik aldık diye.
onlarda hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın dediler.
Tşk ettim.
Babası benim annem ile babama moruklar nasıldı diye sordu . ( espride olsa hoş değil bence )
yüzüm düştü ister istemez böyle hal hatır mı sorulur.
Direk annenle baban napıyor diyebilirdi .
Yani bu kadar şu kırklık eşyalarına emek verip hazırladılar benimkiler.
Onlar da uzaktan izliyorlar zaten.
Seda yazdıkça benimki aklıma geldi hiç bir şey almamıştıE Bi yatağını alsaydılar bari babanne dede