- 2 Ağustos 2013
- 35.487
- 108.783
- 798
Ayyy inşallah kuşum da iyi olur çok korkuyorum rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallahAllah şifalar versin canım çok geçmiş olsun , benimde teyzemin torununun kızı var oda down sendromlu doğmuştu daha bebekken kalp ameliyatı oldu şimdi 14 - 15 yaşlarında
cok gelısıyor cok buyuyor, Ankara'yı geçti valla.Allah razı olsun
Ya Kayseri güzeldir valla şimdi bende şehir dışındayım bi kez daha sevdim memleketimi
Almer kapandı yacok gelısıyor cok buyuyor, Ankara'yı geçti valla.
bız okurken de oyleydı, sonra oyle de devam etti. ben cok guzel hatırlarım valla :)
Hunat cami, Talas rüzgari, Alidağ, Bedesten, Sivas Caddesi, Almer, :)
Sizin ora öyledir valla haziranda geldik ki Sivasa akşam dondukBenim kışlıklar da çıktı ama burada öğlen bile hırkası durulmuyor artık
Çok geçmiş olsunKızlar benim minnoşum ameliyattan çıktı.
Teyzoşum minik yavrum çok daha iyi olacak
Çok teşekkür ederim destekleriniz için iyiki varsınız
yaa kapandı demek.Almer kapandı ya
Bedesten dediğiniz yeri ben hiç bilmiyorum duydum ama demekki ben çocukken vardı şuan yok :)
Allah sana güç kuvvet işlerine de kolaylık versinyine bir fizik saati ve ben tam 4 aydır fizikle birlikte yaşıyorum
Uzman bir fizyoterapist oldum
Bir sürü isim var evde... akşam donduk battaniyeleri çıkardık
Pikeler yıkanacak çarşaf yastık yarın yün dövücem
Pazara gidicem isim var biber salçaları kavanoza konucak
Amin nanecim Rabbim b7r daha yasatmasin bugunlerimizi aratmasinAllah sana güç kuvvet işlerine de kolaylık versin
Ben bilmiyorum o yüzdenyaa kapandı demek.
Bedesten de sanırım Sivas caddesi sonundaydı.
benım bu dedıgım yerler 2005 den onceydi.
Sağol nanecimÇok geçmiş olsun abla
büyük ve değişiyor sürekli o yüzden sık sık gitsem bile bende zorlanıyorum kayseride perşembe argıncık pazarı var oraya denk gelmiştim en sonBen bilmiyorum o yüzden
Argıncık pazarı neymiş ya kız ilk defa duydumbüyük ve değişiyor sürekli o yüzden sık sık gitsem bile bende zorlanıyorum kayseride perşembe argıncık pazarı var oraya denk gelmiştim en son
ben hiç duymadım o pazarı :)büyük ve değişiyor sürekli o yüzden sık sık gitsem bile bende zorlanıyorum kayseride perşembe argıncık pazarı var oraya denk gelmiştim en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?