- 12 Haziran 2019
- 17.535
- 106.319
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin kuzucuğaKızlar benim minnoşum ameliyattan çıktı.
Teyzoşum minik yavrum çok daha iyi olacak
Çok teşekkür ederim destekleriniz için iyiki varsınız
Hiç başka bişey arama direkt başlaHAyat şarkısını izlemedim gizel miydi
Allah şifalar versin canım çok geçmiş olsun , benimde teyzemin torununun kızı var oda down sendromlu doğmuştu daha bebekken kalp ameliyatı oldu şimdi 14 - 15 yaşlarındaCanım kadınlar. Kuzenimin 3 yaşında kızı bir kaç gün içinde kalp ameliyatı olacak bugün yatış yaptılar. Dualarınıza onu da eklerseniz sevinirim. Hatırlarsanız doğduğunda da yoğun bakım süreci olmuştu down sendromlu meleğimin o zamanda dua etmiştik hep birlikte
selamlarBen sizi hiç tanımıyorum. Kaç yaşındasınız ne iş yapıyorsunuz merak ettim :)
Çok memnun oldumselamlar
2 ay oldu sanırım, aranıza katılalı :)
41 yasındayım, ozel sırkette dıs tıcaret uzmanıyım, 4 senelık evlıyım, 2. evlılıgım, cocugum yok, ıstanbulda yasıyorum, ıkızler burcu yukselen basak.
memleket Niğde Aksaray ama Adana da buyudum.
bır kedim var.
ben de çok memnun oldum , sizi tanımak isterim :)Çok memnun oldum
Çok geçmiş olsun ablahayırlı sabahlar,
kızlar dün akşam çok büyük bi olay atlattık ,
akşam 7 gibi misafirlerim geldi 4 bayan oturduk çayımızı içtik sohpet ettik , her şey çok güzeldi
saat 10 gibi arkadaşın eşi aradı oda kalkalım artık dedi ,arabalarıda yoktu 3 bayan onlar kızım bıraktı geldi 10 dakikalık bi mesafedeler, kızım geldi diğer misafirimizde benim diğer taşındığım sokakta oturuyo eski bi komşumuz acele etme biz seni bırakırız dedik, zaten kızımın yolunun üstünde hep beraber aşağı indik araba sokağın başında kızım alıyım siz bekleyin kapının önünde dedi , o arabaya yürürken yukardan 3 kişi koşa koşa geliyolar adamın birini kovalıyolar nerdeyse kızıma çarpıcaktı adam koşarken , dur yoksa sıkıcam diye bağırıyolar onlar polismiş biz kaldık olayın ortasında
ben kızıma bağırıyorum elif arabaya koş bin çocuk kucağımda başka bi arabanın yanına çöktüm misafir yaşlı kadın oda yanımda polisler tam bizim karşımızda adamı yakaladılar kelepçeyi taktılar,biz hemen bahçeye koştuk
kızım kaldı arabada ne yapacağımı şaşırdım torunum kucağımda kızım orda Allah ım çok kötü bişeydi çok korktuk hepimiz elimiz ayağımız titriyo baya bi zaman kendimize gelemedik, ya kaçan adamın elinde silah,bıçak bişe olsaydı kızımın dibinden geçti onu yakalasaydı aklıma neler geldi okadar korktukki anlatamam verilmiş sadakamız varmış Allahın izniyle hiç birimize bişey olmadı ama korkusuda bize yetti az önce hemen sadaka niyetine bi öğrenci vakıfına para gönderdim .Allah kabul etsin görünür görünmez kazalardan belalardan korusun Rabbim hepimizi
Bende 29 yaşındayım 30 a ramak kaldı.ben de çok memnun oldum , sizi tanımak isterim :)
Benim kışlıklar da çıktı ama burada öğlen bile hırkası durulmuyor artıkKışlıkları çıkaran var mı Ahseninkileri çıkardım cumartesi günü ortalık savaş alanı gibi oldu. Küçükleri saklıyordum verdim annemin komşusuna işe yarasın evde durana kadar. Bizimkiler kaldı gözüm korkuyor ütü çıkacak diye
çok gençsiniz maşallah.Bende 29 yaşındayım 30 a ramak kaldı.
Çalışmıyorum
Biri yanımda biri cennette 2 çocuğum var
Kayseriliyim ve burada yaşıyorum
Allah razı olsunçok gençsiniz maşallah.
kaybınız ıcın uzuldum Allah sizi cennette kavustursun insallah ve bu dunyadakı cocugunuz, hayırlı bır evlat olsun ınsallah
ben Kayserıde okudum unıversıte, cok severım 2001-2005 yıllarım, genclıgım ordaydı yani.