- 1 Aralık 2021
- 11.998
- 40.168
- 34
Evet semt pazarı sebze meyve kıyafet ve kalabalıkArgıncık pazarı neymiş ya kız ilk defa duydum normal semt pazarı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet semt pazarı sebze meyve kıyafet ve kalabalıkArgıncık pazarı neymiş ya kız ilk defa duydum normal semt pazarı mı
Mahalle ismi benim akrabalar oraya yakın oturuyor öyle ziyaret de denk geliyoruzben hiç duymadım o pazarı :)
Hemen bişeyler yap eve gelince dikkat et kendine eşimde hasta bi kaç gündür baya fena bi anda ciğerleri dolduİngilizce kitapları renksiz ilk okul olunca zorlanırlar ek kitap alalım demişti öğretmen ben karşılarım fiyatı yazmıştım iban yasakmış okula gittim ama yürüyerek nefes nefese kaldım öksürük tuttu sanırım hasta olacağım
Ay ben Melikgazi doğumluyumMahalle ismi benim akrabalar oraya yakın oturuyor öyle ziyaret de denk geliyoruz
Kv demler de Melikgazi de oturuyor medikal hastanenin yanında yaşlı ve hasta olunca oraya taşındılar
Bende meşhur bir pazar sandımEvet semt pazarı sebze meyve kıyafet ve kalabalık
Sen hangi şehirdesin naneMahalle ismi benim akrabalar oraya yakın oturuyor öyle ziyaret de denk geliyoruz
Kv demler de Melikgazi de oturuyor medikal hastanenin yanında yaşlı ve hasta olunca oraya taşındılar
Benim büyük kızımda oraya doğumluAy ben Melikgazi doğumluyum
Şarkışla dayım o yüzden genel olarak kayseri yakın bizeBende meşhur bir pazar sandım
Sen hangi şehirdesin nane
Aldım kabul ettim parişSevgililer günü fotosu gibi olmuş günaydınım
Olsun illede aşk duygusu mu olmalı sevgide ❤⚘
Bende arkadaşlarıma sevgi dolu Gunaydin diyeyim dedim ❤❤❤❤❤
Yaaa hemşehri çıktıkBenim büyük kızımda oraya doğumlu
Ya bende kocamı şarkılalardan kayseriye getirttimŞarkışla dayım o yüzden genel olarak kayseri yakın bize
Ya bende kocamı şarkılalardan kayseriye getirttim
Ama sivasta değilsin demi bonus. Benim eşim sivaslı :)Konuya hakim olamadım ama ben de Sivaslıyım
Yok canım İstanbuldayımAma sivasta değilsin demi bonus. Benim eşim sivaslı :)
kendini sıcak tut özellikle ayaklarını ,ben ayaklarımdan üşüttüm zaman ağrılı geçiriyodumBen de okula gittim geldim markete de uğradım fena bacaklarım ağrıyor aylık döngülerde niye böyle oluyoruz ya felçten bi öncesi tövbeee