- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Kur'an kursuAfiyet olsunne kursuna gidiyorsunuz
Gerçekten öğrenmek çok güzel. Bilmediğim ne çok eksik varmış. Düzgün ve doğru bilgiyi bilip aktaran hocaya denk gelirsin inşallahAfiyetle şifa olsun canım2 yıl gittim bende.. bilirim o huzurlu ortamı çayı hep ben demlerdim. Rabbim nasip ederse emekli olunca yine gitmek istiyorum.
İlk bebek mi. Neden 38.haftaBenim doğum doktorum 38. Hafta ekim sonu olabilir diye zaman söylemişti.
çok az bi süre kaldı zaten.
34. Hafta nst ye bağlıcaklar.
Oda ekimin ilk haftasına denk geliyor.şuan 32 haftalığım
ilk bebek eee herkez normal diyor sezeryanda ya 38. İmiş yada 39. İmiş.Kur'an kursu
Gerçekten öğrenmek çok güzel. Bilmediğim ne çok eksik varmış. Düzgün ve doğru bilgiyi bilip aktaran hocaya denk gelirsin inşallah
İlk bebek mi. Neden 38.hafta
Öyle öiymiş:)) ben ilk bebekte ters bşy olmazsa 40a kadar beklenir normal doğumda diye biliyordmilk bebek eee herkez normal diyor sezeryanda ya 38. İmiş yada 39. İmiş.
İşyerinde günlük işlere döndüm5,5 günlük işi 1.5 günde yaptım
Şimdi abdest alıp öğlen namazını kılacağım
Normal doğum değil benimkiÖyle öiymiş:)) ben ilk bebekte ters bşy olmazsa 40a kadar beklenir normal doğumda diye biliyordm
Doğumdamısın senEkipte daha yeni geliyor.
Sabah gelmediler.
Antep'te sedaDoğumdamısın sen
Duvar kağıdı için gelecek ekipler yavDoğumdamısın sen
Iyiyim parem motorla yan yattım yavaş ve kasktan dolayı küçük sıyrılarla atlattımAman iyi olun canım Rabbim bugunlerimizi aratmasin
Nane Limon Kabugu kuzum ne oldu geçmişi okumadım
@Gonulmeyvesi Geçmiş olsun iyimisiniz geçmişi okumadigim.icin nesi var yavrunun herşey yolunda mı
Allahım bende sen doğuda mı yasitirsun anladım ne oldu bana bu ara herkesi yanlış anlıyorumDuvar kağıdı için gelecek ekipler yav
Ne bileyimDuvar kağıdı için gelecek ekipler yav
daha var doğuma ☺Doğumdamısın sen
Aaa çok geçmiş olsun Allah büyüğünden esirgesin bir daha yasatmasin canım benimIyiyim parem motorla yan yattım yavaş ve kasktan dolayı küçük sıyrılarla atlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?