- 23 Mart 2022
- 14.030
- 52.162
- 41
Afiyetle şifa olsun canım 2 yıl gittim bende.. bilirim o huzurlu ortamı çayı hep ben demlerdim. Rabbim nasip ederse emekli olunca yine gitmek istiyorum.Kursta kahvaltı saati sizlerde burda olsaydınız çay içerdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyetle şifa olsun canım 2 yıl gittim bende.. bilirim o huzurlu ortamı çayı hep ben demlerdim. Rabbim nasip ederse emekli olunca yine gitmek istiyorum.Kursta kahvaltı saati sizlerde burda olsaydınız çay içerdik
Benim doğum doktorum 38. Hafta ekim sonu olabilir diye zaman söylemişti.Senin doğum ne zaman dı Seda:)
Ayy susuzluk bana çok zor geliyor Allah yokluğunu göstermesin. Böyle çok önemsediğimm şeylerden sınanıyorum hep
Nerdesin mübarek?Bır selam vereyim dedim
Herkese iyi günler hayırlı güzel günler ⚘⚘⚘
Anemin babamın doktor kontrolleri vardı hastane ev bahçe kısa hazırlık derken giremedim siteyeNerdesin mübarek?
İyiyiz canım nolsun aynı şeyler nane ufak bi kaza atlattı gönülün oğlu hastaydı başka bir aksilik yokAnemin babamın doktor kontrolleri vardı hastane ev bahçe kısa hazırlık derken giremedim siteye
Iyimisiniz ⚘❤
Paremm kolay gelsin canımAnemin babamın doktor kontrolleri vardı hastane ev bahçe kısa hazırlık derken giremedim siteye
Iyimisiniz ⚘❤
inşallah nasip olur gidersin penyezim, bende işi bırakınca kendime güzel yerler bulmam lazım gitmek ve yeni şeyler öğrenmek içinAfiyetle şifa olsun canım 2 yıl gittim bende.. bilirim o huzurlu ortamı çayı hep ben demlerdim. Rabbim nasip ederse emekli olunca yine gitmek istiyorum.
kolay gelsin parecim, biz iyiyiz çok şükür Allah kolaylıklar versinAnemin babamın doktor kontrolleri vardı hastane ev bahçe kısa hazırlık derken giremedim siteye
Iyimisiniz ⚘❤
öylemi çok sevindimBuraya yazmayı unuttum profilde yazmıştım. Lna16 pazartesi gecesi doğum yaptı oğlu oldu annede bebeğide çok şükür iyiler
Analı babalı büyütmeyi, Rabbim nasip eylesin çiçeğimmm gözünüz aydın
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin aminnnnnn
Ben yine uyudumNeyi bekliyorsun kahve yapayım mı içip kalkarsın canım
1 de maratona gelen olur mu?
Bonusum buralarda mısın ? Ben de geleyim
İyiyiz canım nolsun aynı şeyler nane ufak bi kaza atlattı gönülün oğlu hastaydı başka bir aksilik yok
Buraya yazmayı unuttum profilde yazmıştım. Lna16 pazartesi gecesi doğum yaptı oğlu oldu annede bebeğide çok şükür iyiler
Analı babalı büyütmeyi, Rabbim nasip eylesin çiçeğimmm gözünüz aydın
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin aminnnnnn
kolay gelsin parecim, biz iyiyiz çok şükür Allah kolaylıklar versin
Paremm kolay gelsin canım
Lafa daldım zaten canım yeni kalktım odaları topluyorum gel
Ben yine uyudum
Yok kız bu saatte kalkmadım tabi 11 de kalktımHer ikinize şaşırmış şok olmuş gözleri patlak patlak olmuş şu şeyi layık gördüm
Bu saatte kalkma mi
Ben de bi konuya dalmıştım bonusum kalkıyorum şimdiLafa daldım zaten canım yeni kalktım odaları topluyorum gel