- 1 Aralık 2021
- 11.992
- 40.148
- 34
Ufak bir kaza atlattım ama iyiyim canımKuzum okuyamadım alıntılarda gördüm neyin var ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ufak bir kaza atlattım ama iyiyim canımKuzum okuyamadım alıntılarda gördüm neyin var ?
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim esirgesinUfak bir kaza atlattım ama iyiyim canım
Oğlanı yollladım masayı topladım tek gözüm açık çay içiyorumÇok uykum geldi. O yüzden hemen kalkıyor ve mutfağı toplamaya gidiyorum. Çünkü gece uyuyakalmışım ve akşamki bulaşıklar fink atıyor mutfakta
Ben hala kalkamadım yaOğlanı yollladım masayı topladım tek gözüm açık çay içiyorum
Neyi bekliyorsun kahve yapayım mı içip kalkarsın canımBen hala kalkamadım ya
Senin doğum ne zaman dı Seda:)bugün kahvaltıyı 8 de yaptık
Balkonu topladım.
çöp attım geldim.
Bulaşıkları dizdim makineye. Ocağı sildim
Çamaşır makinesini çalıştırdım.
Bugün yerlere karışmıyorum
Çünkü ustalar gelecek duvar kağıtları için .
Onların işi komple biterse temizlik olur.
☺
Şuan dinlenip çay içmekteyim.
Ayy susuzluk bana çok zor geliyor Allah yokluğunu göstermesin. Böyle çok önemsediğimm şeylerden sınanıyorum hepDün apartmanın su deposu temizlendi haliyle sular yoktu bugünde iplik gibi akıyor makinaları çalıştırmıyor
Deponun tam dolmasını bekliyoruz makineler bugünde çalışmazsa 1 hafta bunun etkisi katlanarak bana geri dönecek
Afiyet olsun ne kursuna gidiyorsunuzKursta kahvaltı saati sizlerde burda olsaydınız çay içerdik
Amin bulaşık makinesi dün doldu tezgahta kalanlarıda iplik gibi suda sabah yıkadım Allahtan sifonlara sızıdırarark çıkıyor o da olmazsa ev duramazdıkSenin doğum ne zaman dı Seda:)
Ayy susuzluk bana çok zor geliyor Allah yokluğunu göstermesin. Böyle çok önemsediğimm şeylerden sınanıyorum hep