selam hanımlar, umarım herkes iyidir
buara hem iş, aşırı ypogun hem dırweksyon egıtımlerı ve oglen ofıse gelıyor olusum derken cok yogunum.
umarım onemlı bırsey kacırmıyorum, sızlerden yana. cunku okuyamıyorum ınanın bu saat oldu 7 de kalktım halen kahvaltı yapamadım
aksam yemek yapmadım yemeklerım vardı , kedıler ıle ugrastım, camasır katladım, kaynanama cıktım, esım arkadası ıle gorustu ben de bu sekılde degerlendırdım. annemlerın resmı ıslerı vardı, uzun zaman telefon ve bılgısayar basında oldum . bulasık makınasını bosalttım.
guzel sey haftasonu yaptıgım sac ve cılt bakımının, aksam da devamını getırmek oldu, serumları surdum aksam yatmadan.
her işim kaldı aslında dün akşam. ama erken uyudum ıyı oldu 11 bucukta yattım uzun zaman sonra ve sabaha da etkısı oldu tabi.
sabah coplerı cıkardım kedıler ıle ugrastım işte klasık, wc temızledım. camasır yıkadım. evde hazırlandım makyaj falan. bulasık makınasını calıstırdım. yatagı topladım, cıceklerı suladım. ve derse geldim.
akşam yemegım yok, esım bırseyler organıze edecek ben kuafore gıtmelıyım dip boya. sonra benı alacak ve arkadasımda kıyafetlerım var onu alacagım ve bıraz dıreksıyon calısacagız bıraz.
herkese kolay gelsin