Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oturma odasının, camları bitti tülleri ve güneşlikleri yıkanıyor.
Koltukları, yerleri süpürdüm, toz aldım, iç kapıyı sildim

Yerleri silmek için kova hazırladım viladayı gören anamm bu yaşta viladaylamı sileceksin deyip elime havluyu verdi tam spor yapıyor

Koltuk altlarını, süpürgelikleri, yerleri güzelce sildim. Halı sirkelendi, balkonda asılı

selam hanımlar, umarım herkes iyidir

buara hem iş, aşırı ypogun hem dırweksyon egıtımlerı ve oglen ofıse gelıyor olusum derken cok yogunum.

umarım onemlı bırsey kacırmıyorum, sızlerden yana. cunku okuyamıyorum ınanın bu saat oldu 7 de kalktım halen kahvaltı yapamadım

aksam yemek yapmadım yemeklerım vardı , kedıler ıle ugrastım, camasır katladım, kaynanama cıktım, esım arkadası ıle gorustu ben de bu sekılde degerlendırdım. annemlerın resmı ıslerı vardı, uzun zaman telefon ve bılgısayar basında oldum . bulasık makınasını bosalttım.

guzel sey haftasonu yaptıgım sac ve cılt bakımının, aksam da devamını getırmek oldu, serumları surdum aksam yatmadan.

her işim kaldı aslında dün akşam. ama erken uyudum ıyı oldu 11 bucukta yattım uzun zaman sonra ve sabaha da etkısı oldu tabi.

sabah coplerı cıkardım kedıler ıle ugrastım işte klasık, wc temızledım. camasır yıkadım. evde hazırlandım makyaj falan. bulasık makınasını calıstırdım. yatagı topladım, cıceklerı suladım. ve derse geldim.

akşam yemegım yok, esım bırseyler organıze edecek ben kuafore gıtmelıyım dip boya. sonra benı alacak ve arkadasımda kıyafetlerım var onu alacagım ve bıraz dıreksıyon calısacagız bıraz.

herkese kolay gelsin

Benimde izininim muhteşem geçiyor dip köşe temizliğe başladık. Annemle yapıyoruz bu sporu Ben camlara başlıyorum haydin temizlik sporuna

Eki Görüntüle 3480073
kolay gelsin penyez , sen iznini uzattınmı 4 günlük çıktım demiştin sanki
evinizde çok güzel yeşillikler içinde bayılırım

kolay gelsin penyez , sen iznini uzattınmı 4 günlük çıktım demiştin sanki
evinizde çok güzel yeşillikler içinde bayılırım
Evet uzattım abla kışlık işlerimiz ancak bitti şükür. bu günde temizlik yapıyoruz. Yarın yada perşembe günü işe dönücem nasipse.

Yeşillikler içinde otuyor, annem ve ablam. Daha güzel yerlerde oturmayı Rabbim sizlere ve isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla afiyetle

oh ne güzel kışlıklar bitmiş , güle güle yemeyi nasip etsin rabbim , bizlerede nasip olur inşallah amin canım

Motorla küçük bir kaza yaptım yavaş gittiğim için küçük çizik ve morarmalar var iyiyim şükür bir süre giremem eve gidene kadar bir şeyim yok ama gözlem altında tutalım dediler
Çok geçmiş olsun nane Rabbim tez vakitte kalıcı şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…