- 28 Ekim 2022
- 5.823
- 14.236
- 28
Maceralı .Boşu boşuna masraf bence bunlar
olsa da gene bi anısı hatırası oluyor.
☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maceralı .Boşu boşuna masraf bence bunlar
Ben hayatımı da evimi de düzenleyemiyorum ya
Kahvaltı fasli
Mutfak toplama
Dün yıkanıp kuruyan koltuk yastık kılıfları takıldı, örtüleri serildi
Beyazlar yıkandı, asılacak.
Evi süpürüp sileceğim.
Bu kadar.
Bence sen çok takıyorsun ya. Zaten küçücük bebeğin neden bu kadar yıpratıyorsun ki kendini. Bi 2sene ver kendine sonra düzenini oluşturacaksın zaten. Boşver yastık kılıfını şunu bunu. Ser koltuğa bir örtü kirlendikçe yıka tamam. Kendinden fazla bşy bekleme sonra yapamıyorum sanıyorsunBen hayatımı da evimi de düzenleyemiyorum ya
Kahvaltı fasli
Mutfak toplama
Evi süpürüp sileceğim.
Bu kadar.
Yeni taşındık her yer her yerde. Hâlâ yerlesemedim. Ev gerçekten beni boğuyor. Azıcık bir şey yapmaya çalışıyorum, günlük işleri yapmaya çalışıyorum zaten bir iki şey yapsam kızımla kanguruda şükrediyorum.Bence sen çok takıyorsun ya. Zaten küçücük bebeğin neden bu kadar yıpratıyorsun ki kendini. Bi 2sene ver kendine sonra düzenini oluşturacaksın zaten. Boşver yastık kılıfını şunu bunu. Ser koltuğa bir örtü kirlendikçe yıka tamam. Kendinden fazla bşy bekleme sonra yapamıyorum sanıyorsun
Daha ne olsun istiyorsun mis gibi iş yapmışsın işte .Ben hayatımı da evimi de düzenleyemiyorum ya
Kahvaltı fasli
Mutfak toplama
Evi süpürüp sileceğim.
Bu kadar.
Taşındık, yerlesemedim. Aksine çok az esyam var, eski evim küçüktü. Dolayısıyla pek esyam da yoktu. Şimdi koca evdeyim, her şey minyatür gibi kaldıDaha ne olsun istiyorsun mis gibi iş yapmışsın işte .
Evinde fazla eşyan mı var ? Özellikle boyut olarak küçük şeyler mesela ? O yüzden düzen kuramıyor olabilirsin.
Benim de mesela çok ıvır zıvır eşyam var. Onun dışında giymediğim kıyafetler bile var.O yüzden düzen sağlayamıyorum.Taşındık, yerlesemedim. Aksine çok az esyam var, eski evim küçüktü. Dolayısıyla pek esyam da yoktu. Şimdi koca evdeyim, her şey minyatür gibi kaldı
bu gözler ne okudu böyleEvinde fazla eşyan mı var ? Özellikle boyut olarak küçük şeyler mesela ? O yüzden düzen kuramıyor olabilirsin.
Ayyy sen burda mıydın iki gözümün çiçeğibu gözler ne okudu böyle
Evettt bu yazdığını da kayıt ettim
Burdayım yaaa hemde senin olduğun zamandaAyyy sen burda mıydın iki gözümün çiçeği
Bu bana bi işaret anladım ben onuBurdayım yaaa hemde senin olduğun zamanda