- 1 Aralık 2021
- 11.981
- 40.102
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende onu soracaktım mesajı hemen gönder yapmışım yarım kalmışNemiz var bizim kafein niye işlemiyor bize
Hee doğruuu orda mütişş şeyler oluyorPİnterest bayılıyorum ordaki resimlere
Rabbim bilir neler yaşayacağız. yaşamın da ölümün de afiyetli ve kolay olanını versin Allah gelirse başımıza vardır bir hayr.
Olacakla öleceğin önüne geçilmez derler nasibimizde varsa illaki bir şeyler sebep olur ne diyim
Aa niye üzücük koydunuz ki kızlar. Valla ölüm ne güzel dediğiniz gibi Allah'ım güzel ölmeyi güzel dirilmeyi nasip etsinRabbim bilir neler yaşayacağız. yaşamın da ölümün de afiyetli ve kolay olanını versin Allah gelirse başımıza vardır bir hayr.
Günaydın kızlar
Kuzenimin damat bohça sı var bugün evi toplayıp çıkacağız
Bonusum bende aynısını yaşıyorum kahve içip yatınca, rahat ve hemen uyuyorum
Nemiz var bizim kafein niye işlemiyor bize
Olabilir kız evi damat ve ailesine hediyeler getiriyor çeyiz ürünleriYani nişan karaltısımı ?
Bizim burda öyle derlerde. Evde söz kesildikten sonra ki hazırlıklar .
Bunu geçemezdimOyy limonsuzum sen de başkasın
Boşu boşuna masraf bence bunlarOlabilir kız evi damat ve ailesine hediyeler getiriyor çeyiz ürünleri
Damada kıyafet, parfüm, pijama takımı,havlu takımı, ayakkabısı, tüm ihtiyaçları olur maddi Duruma göre
Aileye de lif ,patik ,elbise ,ev terliği gibi şeyler getirirler
Aynı şekilde erkek evide kız evine sandık götürme diye yapar burada
Sen de beni başkasıyla karıştırmışsınBen de Adaşım diyorum ona onun nick hikayesi de bu topikte çay limonlu içilir muhabbeti sonrası Limonsuzzcay yapmıştı
Aynen bonusumYok ya bildim bileli limonsuzçay bu topikten öncesinde
Haa ha o başka Nane limonsuz du sanırım nick aynı olunca sormuştum hiç sevmediğim için yaptım demişti o burada değilse kimdi o kişi yaSen de beni başkasıyla karıştırmışsın
Aynen bonusum
Bi de o kadar inanarak yazmış ki ben bile kendimden şüphelendim
Limonlu çay sevmediğim için koyduğumu söylerim hep . Başka bi yerde okumuş olmayasınHaa ha o başka Nane limonsuz du sanırım nick aynı olunca sormuştum hiç sevmediğim için yaptım demişti o burada değilse kimdi o kişi ya
Evet benzer .Olabilir kız evi damat ve ailesine hediyeler getiriyor çeyiz ürünleri
Damada kıyafet, parfüm, pijama takımı,havlu takımı, ayakkabısı, tüm ihtiyaçları olur maddi Duruma göre
Aileye de lif ,patik ,elbise ,ev terliği gibi şeyler getirirler
Aynı şekilde erkek evide kız evine sandık götürme diye yapar burada