- 25 Ekim 2013
- 7.935
- 18.781
- 50
amin canım sağolasınAllah şifa versin hem anneye hem kıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım sağolasınAllah şifa versin hem anneye hem kıza
evet ben de öyle yapıyorumFilm dizi vs açıyorum ya da sevdiğim başka şeylerden öyle daha kolay yapıyorum
Yaaa
ben de yeni gördüm, kusura bakma.Yaaa
Nur teşekkürler çok incesin.
Doğrudur insan bazen kendini kontrol edemiyor. Salavat getirelim inşallah bol bol.Bir anlık öfke insanı nasıl da değiştiriyor. Ben de vurma bağırma falan yok ama çok söyleniyorum sinirlenince sonra pişman oluyorum niye daha sakin değilsin aman sağlık olsun niye demedin diyorum kendime . Geçiştiremiyorum gözümde büyüyor her şey.
Ama bazı sözler ve olaylar bize hayattan cevap niteliğinde yüzümüze carpiveriyor. Senin paylaşım gibi.
Özel günüm yaklaştı sanırım ondan böyle oldum. Küçük olaya büyük tepki veriyorum stres ve nefes hızlanması gibi vücudumda çok etkileniyor.
Doğum günün kutlu olsunn iyi ki doğmussunGünaydın ahali
Bugun benim doğum günüm
Yaş 37
İyiki doğmuşsun dediğinizi duyar gibiyim
Cumanızı da tebrik ediyorum.
Hayırlı günler
ben de yeni gördüm, kusura bakma.
sağılıklı ve mutlu yaşların olsun
Doğum günün kutlu olsunn iyi ki doğmussun
Kan değerlerine baktırdın mı havanın sıcaklığı da enerjimizi düşürüyorEve yeni geldim. Ne kadar yorgun hissediyorum. Kasıklarım ağrıyor. Namaz kılıp Kur'an okuyacağım bugün eşim yok. Kızımda park diyor ama götürecek dermanım da kalmadı. Neden bugün böyle oldu ki
B 12 ve d düşüktü takviye alıyorum canım. Ama geçti şükür şuan iyiyimKan değerlerine baktırdın mı havanın sıcaklığı da enerjimizi düşürüyor