- 13 Ağustos 2020
- 14.751
- 82.355
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani bende öyle olur diye düşünüyordum ama olmuyor bonus. Acaba üşür mü diye düşünmedim hiç ruhun önemli olduğunu yazdım hep kafama. Ama bugün bir anlık oradayken şu mezarı açsam acaba dedim bedeni burda ya bi sarılsam. Sonra la havle dedim saçma sapan fikirler getirme Allah'ım aklıma.Cahillik ben de bazen tedirgin olurdum anneme kadarmış.
Allah bize de güzel bahçeler ve kabir arkadaşları nasip etsin
Sadece soğuklarda yağmurda kötü olurum sanki üşürmüşler gibi eminim sana da oluyodur hatta sana daha çok oluyodur.
Bedene ait hisler yok tabiki orda bunlar bizim hassasiyetimiz sevgimizden dolayı
Oh Allah kabul etsin. Gerçek yurdumuz da böyle yeşillikli kuş cıvıltılı olsun inşallahKesinlikle öyle. yakınımızda var bir kabristanlik ses duymuyorsun ağaçların hisirtisi tam tefekkür edip kafa dinlemelik yer. Çoğu zaman gideriz otururuz okurum öyle.
şu mezarı açsam acaba dedim bedeni burda ya bi sarılsam. Sonra la havle dedim saçma sapan fikirler getirme Allah'ım aklıma.
Bugünlerde geçecektir eminim.Yok canım benim saçma değil hiç saçma değil annesin sen o kadar normal ki
Genelde uyku yapıyor galiba onlar değil miHafif bi antidepresana başladım. Ondan mı bilmiyorum akşam olunca uyku bastırıyor. Çocukları uyutsam da uyusam
2 çocuk var bende ve evde birsürü eşya var. Bu huyuma sinir oluyorum. Atamıyorum bir türlü ve sanki ev boğulacak gibi hissediyorum. Bi türlü düzen oturtamıyorum.2 gündür epey detaylı işler yaptım kızlar.
Ev temiz, toplu
Dolap, çekmece vs içlerini hallettim. Gördüm ki çok eşyam yok.
3 çocukla haliyle "çokuz" ama eşya azsa iş de az oluyor, düzenli oluyor her şey.
Sevindim.
Öyle.
Haftasonuna girdik hadi bakalım, severim cumayı.
Kuzum ben de anlamadım. Uyku bozukluğu yapabilir demişti ama erken uykum geliyor. Gerçi bu iyi bişey aslında. Çünkü uykun gelip uyuyamamak daha zor .Genelde uyku yapıyor galiba onlar değil mi
Uyusana o zamanBenim de uykum geldi kızımın yanına yatıp uyuyasım var şuan
Belki biraz zaman geçince vücudun adapte olur. Neden kullanmaya başladın pekiKuzum ben de anlamadım. Uyku bozukluğu yapabilir demişti ama erken uykum geliyor. Gerçi bu iyi bişey aslında. Çünkü uykun gelip uyuyamamak daha zor .
Daha kendisi uyumadı ki:))) yanımda yatıyor tv izliyordu yeni kapattıkUyusana o zaman
Şiddetli baş ağrım ve başka bikaç şey vardı. Strestenmiş.Belki biraz zaman geçince vücudun adapte olur. Neden kullanmaya başladın peki
Limonsuz canım emin olur, lazım olur giyilir, kullanılır diye beklettiklerin varya onlardan kurtulmadan rahat edemezsin.2 çocuk var bende ve evde birsürü eşya var. Bu huyuma sinir oluyorum. Atamıyorum bir türlü ve sanki ev boğulacak gibi hissediyorum. Bi türlü düzen oturtamıyorum.
Akşam içiyorum zaten bonusum . Şu an çok yorgunum gözlerim kapanacak ama çocuklar dalmadı daha. İyi hatırlattın canım niyet edip içeyimLimonsuzzcay uyku yapar limonsuzum alışana kadar akşam içilebilir belki.
Şifa olsun inşallah böyle niyet edip iç ilacını
Bikaç kere attığım şey lazım olmuştu . Ondan beri ya lazım olursa, belki kullanırız diye düşünüp atamıyorum.Limonsuz canım emin olur, lazım olur giyilir, kullanılır diye beklettiklerin varya onlardan kurtulmadan rahat edemezsin.
İlk yapacağın son 1 yıldır kullanmadığın, eline bile almadığın ne varsa onlardan kurtul. Lazım olsaydı şimdiye kadar olurdu. Demek ki ihtiyacınız yok onlara
Anladım canım şifa olsun inşallahŞiddetli baş ağrım ve başka bikaç şey vardı. Strestenmiş.