- 12 Haziran 2019
- 17.528
- 106.279
- 36
Çok üzüldüm ablacım ya Allahım Şafi ismiyle acil şifalar versin inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm ablacım ya Allahım Şafi ismiyle acil şifalar versin inşAllah
Açtım ablam Rabbim kalbine sakınlık versin dua edelim ablam bol bol Rabbi yessir duası okuyun ablamAllah razı olsun canım benim, şuan ağlıyorum gözlerim bile telefonu zor görüyo
Açtım ablam Rabbim kalbine sakınlık versin dua edelim ablam bol bol Rabbi yessir duası okuyun ablam
Rabbim şifalar versin tez vakitte sevdiklerine bağışlasın ALLAH duaları kabul etsinAllah razı olsun canım tamam şimdi namaz kılıp başlıcam okumalara
Yaa öyle mii. Ben bunu bilmiyordumBugün arkadaşlarla konuştuk mevlüt kandilinde oruç tutulmaz diye bilir kişi değilim duyduğumu söyledim
Bende şu mantığı yürütüm peygamberimizin kutlu günü tıpkı bayramın ilk günü olduğu gibi ama dediğim gibi amacım fetva vermek değil araştırmak lazım
Abla çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Amin canım Allah razı olsunAbla çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Abla çok çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte hasarsız, kalıcı şifalar versin aminnnnnnn
İyi ki doğdunGünaydın ahali
Bugun benim doğum günüm
Yaş 37
İyiki doğmuşsun dediğinizi duyar gibiyim
Cumanızı da tebrik ediyorum.
Hayırlı günler
İyiki doğmuşunn pinhoşumuz mutlu yıllar sevdiklerin ile sağlıklı sıhhatli huzurlu afiyetli yılların olsunGünaydın ahali
Bugun benim doğum günüm
Yaş 37
İyiki doğmuşsun dediğinizi duyar gibiyim
Cumanızı da tebrik ediyorum.
Hayırlı günler