amin canım benim çok sağol , bende akşam haber aldım şok oldum çok üzüldüm ,ağladım bi profesörden daha randevu almış haftaya cumaya gidecekmiş inşallah tedavisi olan bi durumdadır , anneside hasta pazartesi günü oda ameliyat olucak rahimini alıcaklar kız onunla uğraşıyodu şimdi kendi hastalığı belli olduAbla çok çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte hasarsız, kalıcı şifalar versin aminnnnnnn
Gece bildirimin geldi uyku sersemi yazamadım. Sağolsun paremm konuyu açmış gördüm. Sabah namazdan sonra Ya Şafi Cc okudumŞimdi dua topiğine yazacağım
sendemi başak burcusun benim kızımda 10 eylül başaklar çok iyidir,sabırlıdır,merhametlidir eşimde başak 19 eylülGünaydın ahali
Bugun benim doğum günüm
Yaş 37
İyiki doğmuşsun dediğinizi duyar gibiyim
Cumanızı da tebrik ediyorum.
Hayırlı günler
Hayırlı cumalar ve Hayırlı sabahlar diliyorum herkese.
5 .30 da alarma eşliğinde uyandık.
Eşim ben ve oğlum sabah namazımızı kıldık.
Oğlumla yasin okuduk o yarım sayfa okuduk.
Kahvaltıyı hazırladım, kızartma, Yumurta falan
Buraya kadar güzel gidiyor her şeygeliyor gelmekte olan
o Kahvaltıya hiç oturamadim.
Bardak kırıldı içinde çay, limon, bal olan .
Herkes gitti ben de soğuk bir kahvaltı yaptım tek başıma. Burnumdan soluyorum.
Bonus un günaydın paylaşımı sözü de üzdü beni. Anladım ki bir kaç gün musibet adında bir misafirim var
Resim eklerken mesajı göndermeden önce eklediğin dosyanın üstünde tam resim yazıyor ona tıkla seda büyük görünsün resmin
Günaydın ahali
Bugun benim doğum günüm
Yaş 37
İyiki doğmuşsun dediğinizi duyar gibiyim
Cumanızı da tebrik ediyorum.
Hayırlı günler
Tek musibet bardak kırmak olsunHayırlı cumalar ve Hayırlı sabahlar diliyorum herkese.
5 .30 da alarma eşliğinde uyandık.
Eşim ben ve oğlum sabah namazımızı kıldık.
Oğlumla yasin okuduk o yarım sayfa okuduk.
Kahvaltıyı hazırladım, kızartma, Yumurta falan
Buraya kadar güzel gidiyor her şeygeliyor gelmekte olan
o Kahvaltıya hiç oturamadim.
Bardak kırıldı içinde çay, limon, bal olan .
Herkes gitti ben de soğuk bir kahvaltı yaptım tek başıma. Burnumdan soluyorum.
Bonus un günaydın paylaşımı sözü de üzdü beni. Anladım ki bir kaç gün musibet adında bir misafirim var
Bir anlık öfke insanı nasıl da değiştiriyor. Ben de vurma bağırma falan yok ama çok söyleniyorum sinirlenince sonra pişman oluyorum niye daha sakin değilsin aman sağlık olsun niye demedin diyorum kendime . Geçiştiremiyorum gözümde büyüyor her şey.SAğlık olsun nur günün geri kalanında daha sabırlı oluruz inş.
İşler yüzünden ben de çocukları darladım canım sıkıldı ne gerek var aslında en sevmediğim şey istemediğim şey misafir gelince huzursuz oldum
Özel günüm yaklaştı sanırım ondan böyle oldum. Küçük olaya büyük tepki veriyorum stres ve nefes hızlanması gibi vücudumda çok etkileniyor.Tek musibet bardak kırmak olsun
İyi ki doğdun
Sevdiklerinle birlikte tüm güzelliklerin senin olduğu nice senelere inşallah
İyiki doğmuşunn pinhoşumuzmutlu yıllar sevdiklerin ile sağlıklı sıhhatli huzurlu afiyetli yılların olsun
sendemi başak burcusun benim kızımda 10 eylül başaklar çok iyidir,sabırlıdır,merhametlidir eşimde başak 19 eylül
yeni yaşın hayırlı olsun canım sağlıkla,huzurla,mutluluklarla geçsin sevdiklerinle birlikte inşallah
Nice sağlıklı uzun ömrün olsun sevdiklerinle birlikte musmutlu yılların olsun doğum günün kutlu olsun pinhancim⚘
Allah şifa versin hem anneye hem kızaamin canım benim çok sağol , bende akşam haber aldım şok oldum çok üzüldüm ,ağladım bi profesörden daha randevu almış haftaya cumaya gidecekmiş inşallah tedavisi olan bi durumdadır , anneside hasta pazartesi günü oda ameliyat olucak rahimini alıcaklar kız onunla uğraşıyodu şimdi kendi hastalığı belli oldu
PekiResim eklerken mesajı göndermeden önce eklediğin dosyanın üstünde tam resim yazıyor ona tıkla seda büyük görünsün resmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?