- 12 Haziran 2019
- 17.528
- 106.279
- 36
Geçmiş olsun Allah şifa versin canımBenim böbreklerde sorun var. Ya ondan kaynaklı ağrı yine. Yada üşüttüm enfeksiyon falan bilmiyorum ki bonus eğer devam eden ederse bakarım artık yarın icabına :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun Allah şifa versin canımBenim böbreklerde sorun var. Ya ondan kaynaklı ağrı yine. Yada üşüttüm enfeksiyon falan bilmiyorum ki bonus eğer devam eden ederse bakarım artık yarın icabına :)
Ablacığım sen konuyu yaz dua bölümüne aç ayrıntılı 30.000 ya ŞAFİ okunsun inşallah
Sağol ablaGeçmiş olsun canım Allah şifa versin herkese
Sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun Allah şifa versin canım
Allahım şafi ismiyle şifasını versin inşallah
Evet sildim iki kere sildim yazacaktım hatta dedim fazla detay gibi olurMaşallah maşallah
Köfteden sonra da sildin mi mutfağın yerlerini?
Valla bunu düşündüm
Bugün arkadaşlarla konuştuk mevlüt kandilinde oruç tutulmaz diye bilir kişi değilim duyduğumu söyledimYarın ve cumartesi için oruca niyetlenmek istiyorum var mı arkadaş olacak
Bizim dua, bölümünemi yazıyım yoksa yeni konumu açıcam hiç açmadım daha önceAblacığım sen konuyu yaz dua bölümüne aç ayrıntılı 30.000 ya ŞAFİ okunsun inşallah
etiket yapalım rabbim mübarek gece hürmetine dualarımızı kabul etsin şifalar versin
Evet evet aynı dediğin gibi o gün oruç değil de bayram gibi geçirmek lazım güzel yiyecekler hazırlamak ev ahalisinin sevindirmek bayram gibi tebrikleşmek..Bugün arkadaşlarla konuştuk mevlüt kandilinde oruç tutulmaz diye bilir kişi değilim duyduğumu söyledim
Bende şu matığı yürütüm peygamberimizin kutlu günü tıpkı bayramın ilk günü olduğu gibi ama dediğim gibi amacım feva değil araştırmak lazım
Amin canımEvet evet aynı dediğin gibi o gün oruç değil de bayram gibi geçirmek lazım güzel yiyecekler hazırlamak ev ahalisinin sevindirmek bayram gibi tebrikleşmek..
Rabbim layık ümmet etsin hepimizi
Dua bölümüne yeni konu aç ablamBizim dua, bölümünemi yazıyım yoksa yeni konumu açıcam hiç açmadım daha önce
Rabbim acil şifa versin
ölümüne yeni k
onu aç ablam
Pare ben hiç konu açmadım şuanda elim ayağıma dolaştı konu aç deyince bölümler çıkıyomuAblacığım sen konuyu yaz dua bölümüne aç ayrıntılı 30.000 ya ŞAFİ okunsun inşallah
etiket yapalım rabbim mübarek gece hürmetine dualarımızı kabul etsin şifalar versin
Ben acayim ablacığımPare ben hiç konu açmadım şuanda elim ayağıma dolaştı konu aç deyince bölümler çıkıyomu
Allah razı olsun canım benim, şuan ağlıyorum gözlerim bile telefonu zor görüyoBen acayim ablacığım