- 23 Mart 2022
- 14.100
- 52.507
- 41
Geçmiş olsun loramm tez vakitte toparlanırsınız inşaAllahBuyuk oğlumu okuldan aldım geldim ateşi çıkmış kusmuş planlar iptal. Benimde boğazım fena. Karnımızı duyurursak ne alaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun loramm tez vakitte toparlanırsınız inşaAllahBuyuk oğlumu okuldan aldım geldim ateşi çıkmış kusmuş planlar iptal. Benimde boğazım fena. Karnımızı duyurursak ne alaa
Ağlama ağlama. Hep gül inşallah kızınla beraberAyyy, zati çok duygusalım beni ağlattın Ben de seni çok seviyorum
Doğru dedin bakTek tek küçük sandıklarımız bütünde çok iş oluyor yerden çöp kaldırsak kıymeti var biz kaldırmazsak sonsuza kadar orda kalır çünkü
Yok ya yazınca iyi oluyor işte bi çok iş yaptım sanıyor insan. Yani benTek tek bende yazamıyorum
Hatta uzun zamandır yazamıyorum tek tek yazarsam uzun diye okuyan olmaz diye yada destanin başka bir şey boyutu olur diye
Geçen yazdım sildim...hahhahah
Kendim okudum anaaa uleynnn bunları ben mi yaptım dedim düşün yani ben bile ne yapmışım diye kendime inanamadım
Bugün yazayım. bilmem ki 3 e mi bölsem yoksa akşam bütün günümü yazsam hahahhahah
Aman kocayı nörcen boşver allasenYazayım bugün ama okumazsaniz fena döverim
Hem kimse kocasına yollamasın yahu
Benim yollayicagim kimse yok anama desem az yapmisin der babama desem yarın bahçenin şurasını iki kez sula der
Uleynnnnnn şu koca nerde bulunur bulun getirin hele
Elimden geldiğince değerlendirdim bu fırsatı kaçıramazdımHemen o aşk gelmişken yap, tutma kendini
O sürede çok iş yapılırdı doğru dedinMasallah ne konuşmuşsunz oku oku bitmedi
Burda konuşmayınca da motivasyon eksik oluyorO sürede çok iş yapılırdı doğru dedin
Amin kocacım aminGeçici bana yazabilirsin kocan sayılırım getirsek iyi mi kötü mü bilemedim ki hayırlısı en güzeli öküz olmayani çıksın karşına
Aman bende aynısı diyorum koca neymiş diye boşver diye ama Aktif Lora durdurmuyor beniAğlama ağlama. Hep gül inşallah kızınla beraber
Doğru dedin bak
Yok ya yazınca iyi oluyor işte bi çok iş yaptım sanıyor insan. Yani ben
Aman kocayı nörcen boşver allasen
Kahvaltıya çay içmedin ya orda beni bi miktar kaybettinGünaydın yavru ceylanlar
Kahvaltıma gelinEki Görüntüle 3477510
Allah şifa versin canımBuyuk oğlumu okuldan aldım geldim ateşi çıkmış kusmuş planlar iptal. Benimde boğazım fena. Karnımızı duyurursak ne alaa
Çaysız kahvaltı olabilemmezKahvaltıya çay içmedin ya orda beni bi miktar kaybettin
Neden ki ben sana ne yaptım kiNur şuvan sana gıcık oldum