- 24 Aralık 2021
- 2.794
- 14.126
Ayyy, zati çok duygusalım beni ağlattın Ben de seni çok seviyorumEvet ya gerçekten okumak görmek insanı heveslediriyor işe :) bu arada marmeladova seni çok seviyorum
Yok ben misafir bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy, zati çok duygusalım beni ağlattın Ben de seni çok seviyorumEvet ya gerçekten okumak görmek insanı heveslediriyor işe :) bu arada marmeladova seni çok seviyorum
Evet ya gerçekten okumak görmek insanı heveslediriyor işe :) bu arada marmeladova seni çok seviyorum
Bende kaldım gonulcum yaa. Ne zaman plan yapsam böyle oluyor.Evet ama kaldım gibi
Tek tek küçük sandıklarımız bütünde çok iş oluyor yerden çöp kaldırsak kıymeti var biz kaldırmazsak sonsuza kadar orda kalır çünkütek tek yazmanız insanı gaza getiriyor harbi bende yazcam
Nerde kaldın çay içiyorum ben dünkü at gibi yürüyüşün yüzünden bacaklarım fena ağrıyor uzattım oturuyorum örgüm de kaldı karşı koltuktaBende kaldım gonulcum yaa. Ne zaman plan yapsam böyle oluyor.
Ben bazen utanıyorum. ama bazen yürümek zor geliyor şundan şuraya gittim diyesim geliyorTek tek küçük sandıklarımız bütünde çok iş oluyor yerden çöp kaldırsak kıymeti var bi kaldırmazsak sonsuza kadar orda kalır çünkü
BU ne hız ya geçmiş olsun sen adaçayı gargarası yap koy banyoya bardakla sık sık yapBuyuk oğlumu okuldan aldım geldim ateşi çıkmış kusmuş planlar iptal. Benimde boğazım fena. Karnımızı duyurursak ne alaa
Neyyy utanmak mı gururla yazarım bee fiziken o çöpün kalkması mümkün değilken ben kendi fiziğimi zamana göre bükmüşüm eğilip almışım dağlara yazarımBen bazen utanıyorum. ama bazen yürümek zor geliyor şundan şuraya gittim diyesim geliyor
Sabahtan hevesli hevesli başladım öğretmen aradı kaldı şimdi yapmicam bisiNerde kaldın çay içiyorum ben dünkü at gibi yürüyüşün yüzünden bacaklarım fena ağrıyor uzattım oturuyorum örgüm de kaldı karşı koltukta
Olta örneğin hoş oldu mikiSabahtan hevesli hevesli başladım öğretmen aradı kaldı şimdi yapmicam bisi
Alışılir miki o yürüyüşe hergun iyi olur aslında. Bize bir olta Lazım dün telefon kalmış aynen öyle kalkmamak için kaç saat çocukları bekledim gfjdkdkm
Tek tek bende yazamıyorumYaa mesajları okudum da yaptığınız işleri tek tek yazmanız insanı gaza getiriyor harbi bende yazcam
Bugün kahvaltıya teyzem annem ve kuzenim gelecek. :) ama ben hala yataktayım
Yav normal geliyor da harbi o en küçük işi yapmayınca kalıyor basit bisi değil haNeyyy utanmak mı gururla yazarım bee fiziken o çöpün kalkması mümkün değilken ben kendi fiziğimi zamana göre bükmüşüm eğilip almışım dağlara yazarım
Tek tek bende yazamıyorum
Hatta uzun zamandır yazamıyorum tek tek yazarsam uzun diye okuyan olmaz diye yada destanin başka bir şey boyutu olur diye
Geçen yazdım sildim...hahhahah
Kendim okudum anaaa uleynnn bunları ben mi yaptım dedim düşün yani ben bile ne yapmışım diye kendime inanamadım
Bugün yazayım. bilmem ki 3 e mi bölsem yoksa akşam bütün günümü yazsam hahahhahah
Yav normal geliyor da harbi o en küçük işi yapmayınca kalıyor basit bisi değil ha
Yaz yaaa manas destanı değil pare destanı olurTek tek bende yazamıyorum
Hatta uzun zamandır yazamıyorum tek tek yazarsam uzun diye okuyan olmaz diye yada destanin başka bir şey boyutu olur diye
Geçen yazdım sildim...hahhahah
Kendim okudum anaaa uleynnn bunları ben mi yaptım dedim düşün yani ben bile ne yapmışım diye kendime inanamadım
Bugün yazayım. bilmem ki 3 e mi bölsem yoksa akşam bütün günümü yazsam hahahhahah