- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
Ya var ya sen bana gıcık olsanda sen benim idolümsünKoca premsi çağırdım. Çocuklar ağlıyorlar baba baba diye hastalar gel dedim. Sormadılar bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya var ya sen bana gıcık olsanda sen benim idolümsünKoca premsi çağırdım. Çocuklar ağlıyorlar baba baba diye hastalar gel dedim. Sormadılar bile
bütün işlerini sabahtan yaptın diye gıcık olmuşturYa var ya sen bana gıcık olsanda sen benim idolümsün
Onun kocası premsmiş ondan kız bizimkiler sadece anasının prensiAman bende aynısı diyorum koca neymiş diye boşver diye ama Aktif Lora durdurmuyor beni
Ne devesi kiBenim deve yine yamuk gidiyor
Neden ki ben sana ne yaptım ki
bütün işlerini sabahtan yaptın diye gıcık olmuştur
Onun kocası premsmiş ondan kız bizimkiler sadece anasının prensi
Yeşil Kil maskesi de yaptım hıh
ay canım çok teşekkürler keşke öyle bi imkanımız olsa seve seve gelirdim içmiş kadar oldum ,
Ne güzel olurduay canım çok teşekkürler keşke öyle bi imkanımız olsa seve seve gelirdim içmiş kadar oldum ,
Pare yaaBak bak yeni yeni şeyler çıkarıyor prensmis falan filan
Tam dayaklık
Yine de elimde bir koca var kaçırmayın
Beyim ne derse hakkıdır der susarım
Bide hamile gerçeklerle yüzleşmesin yazık günah
geçmiş olsun canım Allah şifalar versin, ve işlerinde kolaylıklarhanımlar, selam
ben bugün öğlen geldim işe ve daha işe gelmeden sorunlu işler beni buldu
uuzun zamandır bu kadar sınırlı calısmadım ve halen de devam edıyorum nefret edıyorum fırmadakı bazı duzensız ve eksık bılgılerden. neyse cok uzun ve karısık.
ben -700 gr hem de yagdan vermısım. tatılde kılo almak moralımı bozmustu, ıyı geldı, marketten alısverıs yaptım hem ofıse saglıklı hem de eve bırseyler aldım falan ofıse gelırken. eve gıderken az az gotururum eve.
buarada nefes alırken de zorlanıyordum kucuk broslarda tıkanma var demıstı doktor, onun da kontrol suresı gelmıstı. akcıger fılmı, tahlıl, nefes efor calısması falan yapıldı ama kardıyolojıye de gıtmemı ıstedıler , haftaya cuma ıcın randevu aldım. aynı gun dıyetısten randevum da var.
gelecek hafta her sabah doluyum, hem dıreksıyon egıtımlerım hem de doktor. sonrasında da erken menopozun rutın kontrollerı eklenecek mamgorafı falan işte. yanı eylul cokkkk doluyum . resmen 1 hafta ıznım olsa da halletsem dıyecegım ama yok. allahtan sabahları gec gelebılıyorum zaten ne maas ne ıs olarak memnun degılım ozellıkle 6-7 aydır ama bu ızın konusu tek guzel trafı bu ısyerımın.
yarın aksam pazar yapıp sonra yemek falan da goturup babamın evını temızleyecegım.
aksam yemek yaptım ufak tefek yuzeysel ev ıslerı copler kedıler derken hatta kucuge hıc bakamadım kaynanamda halen o.
ıkı sepet camasır katladım, bu aksam utu yapacagım ve yıne yemek.
cuma aksam da esımı muhtemelen annesı ıle agvaya gonderırım. kendım de cumartesı doktor kontrolum, detaylı ev temızlıgı. pazar gunu kuafor, boya ve aksam nıkah.
belkı annemle domates sos da yaparız ya da gelecek haftasonu yaparız
Benim deve yine yamuk gidiyor
günaydın, hayırlı sabahlar
dün akşam misafirlerim vardı kızımın doğum günü için pasta kestik , misafir derken
kız kardeşim çocukları ,kızım torunum damat, eltimin kızı gelini , abimin gelini ve annesi güzeldi
11 gibi gittiler bende mutfağı topladım, atv de yeni bi dizi başladı 2. bölümü bir gece masalı ona takıldım
1 i geçiyodu yatmam şimdi uyukluyorum tabi
çok sağolun teşekkür ederimgeçmiş olsun canım Allah şifalar versin, ve işlerinde kolaylıklar
benim bugün yemeğim var rahatım zaten eşim dün akşam köye gitti annesi hasta hem onu görücek hemde amca oğluyla yaylada ev yapıcaklar 15 gün gelemez herhalde ,oğlumla ben kaldım evde hee bide kedimiz tabi