Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler nur içmiş kadar oldum ne güzel hazır çay içmek, bu gün onu yaşıyorum
Sen gel bana ben hep hazır ederim bebitomÇok teşekkürler nur içmiş kadar oldum ne güzel hazır çay içmek, bu gün onu yaşıyorum
İyi hissettirmek bana da iyi geliyorne güzel kağıda yazılmak sağolasın nur eline sağlık
Kolay gelsin canım Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsinEvet evet tatildeyim salça kazanları kaynıyor
ilk günün sürprizi Elhamdülillah
Eki Görüntüle 3477792
çiçekler içindeyiz şükür
Eki Görüntüle 3477794
Ben diğerleriyim he mi ulan aşkolsun benim nickim bile çay
Geçmiş olsun bonusumBUgün de bir iş edemedim yattım çünkü baya.
Sırtım çok ağrıdı muhtemelen sabahki gerginliğimden oldu kasılan kaslar hemen gevşeyemiyor. Gevşediği zaman da yorgunluğu kalıyor.
Ben eve ikindi geldim birkaç telefon görüşmesi yaptım bide köfte yoğurdum mutfağı temizledim bu kadar şimdi bütün eve bi girişmem lazımBende kaldım gonulcum yaa. Ne zaman plan yapsam böyle oluyor.
Çok iyi olur aslında bi tur çıksam. Oğlumu yıkayim geliyorum peşine canimBen eve ikindi geldim birkaç telefon görüşmesi yaptım bide köfte yoğurdum mutfağı temizledim bu kadar şimdi bütün eve bi girişmem lazım
Sabah da sadece oğluma krep yapmıştım
Akşam maratonuna gelen varmııı
Ya seni yerim yok yok gel sarılalım küsme bir dahakine ilk sıraya yazicam söz oyoy kıyamam çayımaBen diğerleriyim he mi ulan aşkolsun benim nickim bile çay
Çok ponçik olduğum için hemen de barıştımYa seni yerim yok yok gel sarılalım küsme bir dahakine ilk sıraya yazicam söz oyoy kıyamam çayıma
Geçmiş olsun bonusum
Benim de hiç modum yok. Bikaç gündür şiddetli baş ağrım oluyor. Arada da sanki sıkıyorlar kafamı öyle bi baskı
Güya bugün iş yapacaktım kendimi gaza getiremiyorum.
Çok ponçik olduğum için hemen de barıştım