- 8 Aralık 2011
- 43.997
- 153.440
Limonsuzzcay beklediğimiz yarın geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sağlıklı yaşlar olsungünaydın, hayırlı sabahlar
dün akşam misafirlerim vardı kızımın doğum günü için pasta kestik , misafir derken
kız kardeşim çocukları ,kızım torunum damat, eltimin kızı gelini , abimin gelini ve annesi güzeldi
11 gibi gittiler bende mutfağı topladım, atv de yeni bi dizi başladı 2. bölümü bir gece masalı ona takıldım
1 i geçiyodu yatmam şimdi uyukluyorum tabi
Limonsuzzcay beklediğimiz yarın geldi
Günaydın canım bakalımKızlarrr günaydın hayırlı sabahlar yeni bi konu açtım punch ile yastık kılıfı yazıyorum oraya da bakmak ister misiniz :) hem belki hoşunuza giden bişeyler olur
Ben de yeni yeni yazıyorum vallahi herkes müthiş. Ben sürüne sürüne bir şeyler yapıyorum ama yazmak hem motive ediyor, hem iyi hissettiriyor hem de az bir şey de yapabilsem kendimi taktir ediyorum.Yaa mesajları okudum da yaptığınız işleri tek tek yazmanız insanı gaza getiriyor harbi bende yazcam
Bugün kahvaltıya teyzem annem ve kuzenim gelecek. :) ama ben hala yataktayım
Bende işleri toplayıp kızla kitapcıya gideceğimEfser efserim eşim evde, sonra da okula toplantıya gidicem. 15.30 da başlayabilirim işlere
Ben de yeni yeni yazıyorum vallahi herkes müthiş. Ben sürüne sürüne bir şeyler yapıyorum ama yazmak hem motive ediyor, hem iyi hissettiriyor hem de az bir şey de yapabilsem kendimi taktir ediyorum.
Evet ama kaldım gibiÖğleden sonraya kalırsa zaten bitik
Evet ya gerçekten okumak görmek insanı heveslediriyor işe :) bu arada marmeladova seni çok seviyorumBen de yeni yeni yazıyorum vallahi herkes müthiş. Ben sürüne sürüne bir şeyler yapıyorum ama yazmak hem motive ediyor, hem iyi hissettiriyor hem de az bir şey de yapabilsem kendimi taktir ediyorum.
Yok ben misafir bekliyorumHepiniz yediniz içtiniz mi kahvaltılar bitti mi