- 13 Ağustos 2024
- 1.630
- 2.867
- 48
Ayyy benimde göbek bölgesi varYeminli diyete mi başlasam diye düşündüm inanki bende. Göbek gidiyo gönüüüüülll gidşyoooo yakalayan yok
Spora mı başlasam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy benimde göbek bölgesi varYeminli diyete mi başlasam diye düşündüm inanki bende. Göbek gidiyo gönüüüüülll gidşyoooo yakalayan yok
Çok şükür daim olur inşallah
Güzel şeyler oluyor mu dersiniz kardeşler?
Elhamdülillah
Biten onca hayata rağmen
Ben yeminliye tövbe ettim günaha girmekten de korktumYeminli diyete mi başlasam diye düşündüm inanki bende. Göbek gidiyo gönüüüüülll gidşyoooo yakalayan yok
Yiyelim ama ölçülüBizim evde abur cubur hic eksik olmuyo beni eşim aşırı aşırı yiyo ben yemeyim mi
Şu forumdaki diyet gruplarına mı katılsak istikrar sağlar mıyız acaba.Ayyy benimde göbek bölgesi var
Spora mı başlasam
Aynı hissediyorum ama güzel şeyler olacak inşallahGerçi güven olmaz, bir yanım da hiç güvenmiyor, ramazanı zehir ederler diyorum ama bilemedim.
Her yerde bir bayram havası.
Allah büyük
Ben istikrar sağlayamıyorum gönül yaBen yeminliye tövbe ettim günaha girmekten de korktum
Artık sağlıklı yasaksız devam edicem inşallah
Ben bu zamana kadar hiç diyet yapmadım çünkü çok zayıftım herkes diyordu yemek ye ye diye evlendikten sonra kilo aldm şimdi az ye diyolar tabi biraz tedavinin de etkisi ilaçlar çok şişkinlik yaptıŞu forumdaki diyet gruplarına mı katılsak istikrar sağlar mıyız acaba.
ilknurrr22 kankam sana da diyom
Elhamdülillah
Elhamdülillah
Biten onca hayata rağmen
Lâ Galibe İllallâhGerçi güven olmaz, bir yanım da hiç güvenmiyor, ramazanı zehir ederler diyorum ama bilemedim.
Her yerde bir bayram havası.
Allah büyük
Ben dün dikkat etmistim bugun sabah bi kilo gitmis onun icin kendimi ödüllendirip dürüm söyledim yarın başlayalım bencedeHep öyle olur zaten şaşmaz yarın başlıyorum ben inşallah
Hadi yarın başlayalım
Abur cuburun ölçüsü yok bendeYiyelim ama ölçülü
Kankam yarın katılsak oluyo muŞu forumdaki diyet gruplarına mı katılsak istikrar sağlar mıyız acaba.
ilknurrr22 kankam sana da diyom
Çok mu aldın kiiBen bu zamana kadar hiç diyet yapmadım çünkü çok zayıftım herkes diyordu yemek ye ye diye evlendikten sonra kilo aldm şimdi az ye diyolar tabi biraz tedavinin de etkisi ilaçlar çok şişkinlik yaptı
Ne yicenBen dün dikkat etmistim bugun sabah bi kilo gitmis onun icin kendimi ödüllendirip dürüm söyledim yarın başlayalım bencede
Abur cuburun ölçüsü yok bende
Kankam yarın katılsak oluyo mu
El dokumasiymis efserim yav. Sorayım bir tamir falan varsa. İnşallah eve geçmemiştir oyşGüvlenmesin diye sabun naftalin içine atılırda güvelendikten sonra yapılacak bir şey yok el dokumasıysa belki tamir ede bilen yerler var araştır
El dokuması değilse Tekrar yıkanır iyice havalandır delik yerleri varmı diye bakılır belki uygun yerdelerse ordan ovarlak yapılır ama bıran önce yap fazla bekletme.
evde tutmak istemiyorsan başka şeylere bulaşmadan çıkarmaya bak
Hiç güvenmiyorum o pisliklere bende. Ama inşallah boşuna sevinmiş olmayız. Sevinçten ağlıyor insanlar dilerim bidaha kötü gün görmezler
Elhamdülillah
Biten onca hayata rağmen
Yaaa ne güzel bebiş de gelmek istemiş sizden önce davranmışHayırlı günler herkese alıntı yapamadım dün gece 11 de doğum yaptım suyum geldi akşam üzeri.
Bebeğim de bende iyiyiz çok şükür Elhamdülillah şimdi taburcu olacağız evimize gidiyoruz hepinizden Allah razı olsun
Ay instagramda gördüm şimdi çok mutlu oldum bi yanım hüzünlü bi garip duygular içindeyim. Yitip giden onca insan. Rabbim yardımcıları olsun inşallah psikolojik olarak da zor kalanlar için
Elhamdülillah
Biten onca hayata rağmen
Bihter ziyagil
Çaptan düştün bebeğim hayırdır bugunlerde performans düşüklüğü yaşıyorsun, sana hiç yakışmayan hareketler bunlar