• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şu forumdaki diyet gruplarına mı katılsak istikrar sağlar mıyız acaba.

ilknurrr22 ilknurrr22 kankam sana da diyom
Ben bu zamana kadar hiç diyet yapmadım çünkü çok zayıftım herkes diyordu yemek ye ye diye 😆 evlendikten sonra kilo aldm şimdi az ye diyolar 😂😂😂😂 tabi biraz tedavinin de etkisi ilaçlar çok şişkinlik yaptı 🥺😔

🍉🍉🍉🍉🍉🍉
Güzel şeyler oluyor mu dersiniz kardeşler?
Elhamdülillah 🤲🏼
Biten onca hayata rağmen 🤲🏼
Elhamdülillah 🤲🏻🍉
Gerçi güven olmaz, bir yanım da hiç güvenmiyor, ramazanı zehir ederler diyorum ama bilemedim.
Her yerde bir bayram havası.

Allah büyük
Lâ Galibe İllallâh ☝🏻
Rabbim zalimlere fırsat vermesin yaptıkları zulümleri yanlarına bırakmasın 🤲🏻

Hep öyle olur zaten şaşmaz yarın başlıyorum ben inşallah 😍😍
Hadi yarın başlayalım
Ben dün dikkat etmistim bugun sabah bi kilo gitmis onun icin kendimi ödüllendirip dürüm söyledim yarın başlayalım bencede😂
Yiyelim ama ölçülü 😉😂😂
Abur cuburun ölçüsü yok bende😂
Şu forumdaki diyet gruplarına mı katılsak istikrar sağlar mıyız acaba.

ilknurrr22 ilknurrr22 kankam sana da diyom
Kankam yarın katılsak oluyo mu😂

Güvlenmesin diye sabun naftalin içine atılırda güvelendikten sonra yapılacak bir şey yok 😔el dokumasıysa belki tamir ede bilen yerler var araştır
El dokuması değilse Tekrar yıkanır iyice havalandır delik yerleri varmı diye bakılır belki uygun yerdelerse ordan ovarlak yapılır ama bıran önce yap fazla bekletme.
evde tutmak istemiyorsan başka şeylere bulaşmadan çıkarmaya bak
El dokumasiymis efserim yav. Sorayım bir tamir falan varsa. İnşallah eve geçmemiştir oyş

Hayırlı günler herkese🥰 alıntı yapamadım dün gece 11 de doğum yaptım suyum geldi akşam üzeri.
Bebeğim de bende iyiyiz çok şükür Elhamdülillah ❤️ şimdi taburcu olacağız evimize gidiyoruz 🥰🥰 hepinizden Allah razı olsun
Yaaa ne güzel bebiş de gelmek istemiş sizden önce davranmış 🥹🫠

🍉🍉🍉🍉🍉🍉
Güzel şeyler oluyor mu dersiniz kardeşler?
Elhamdülillah 🤲🏼
Biten onca hayata rağmen 🤲🏼
Ay instagramda gördüm şimdi çok mutlu oldum bi yanım hüzünlü bi garip duygular içindeyim. Yitip giden onca insan. Rabbim yardımcıları olsun inşallah psikolojik olarak da zor kalanlar için 🥹

İyi geceler kızlar
Kitap okumaya geçiyorum
Hiçbir şey yapmadım sadece mutfak toplu kedilerin kumu vs rutinleri yaptım
1000002910.jpg
battaniyeye de başladım dün🫠 iki akşamdır örüyorum bakalım

Back