Düzenli Evimiz & Hayatımız

teşekkürler canım, bakteri bendede çıktı ocak ayında endeskopi oldum , çok şükür ilaçları kullandım sonuçlar negatif çıktı
dersinin iyi geçmesinede çok sevindim , yanındaki kişi hoca olsun başkası olsun sana güven vermesi lazım ve cesaret
ay cok gecmıs olsun o bakterı durumu cok sınır gercekten. hapları da cok buyuk ve gunluk cok fazla.

ben de tup mıde amelıyatından once tedavı oldum bır daha olmadı sukur ama annem ve kardesım her sene yasıyor maalesef.

valla ıster calısma ortamı, ıster aıle ılıskılerı, ıster arkadaslıklar, ısterse egıtım sureclerı... ınsan ınsan... cıdden hersey ınsana baglı, karaktere yani. hayatı ve olayları, kolaylastıran da zorlastıran da cıdden karsıdakı ınsan.

merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız:)
kışlık hazırlıklara başlayacağım, siz neler yapıyorsunuz hazırlık olarak?
hoş geldin , :KK36:
nerden katılıyosun bize kendini biraz tanıtırmısın ? ben istanbulda yaşıyorum çalışıyorum,
kışlık olarak buzluğa biraz taze barbunya koydum,biraz taze fasulye ,birazda bezelye
incir reçeli yaptım köyden getirmiştim 4 kavanoz çıktı yarım kiloluk 2 sini anneme vericem
2 bidon turşu kurdum geçen hafta salatalık, biber karışık ama hemen yemek için

hoş geldin , :KK36:
nerden katılıyosun bize kendini biraz tanıtırmısın ? ben istanbulda yaşıyorum çalışıyorum,
kışlık olarak buzluğa biraz taze barbunya koydum,biraz taze fasulye ,birazda bezelye
incir reçeli yaptım köyden getirmiştim 4 kavanoz çıktı yarım kiloluk 2 sini anneme vericem
2 bidon turşu kurdum geçen hafta salatalık, biber karışık ama hemen yemek için
merhaba hoşgeldiniz , turşu diye okuyunca sormak istedim salatalık hemen eriyor neden olabilir acaba benim turşuda eksik olan ya da fazla olan nedir acaba

merhaba hoşgeldiniz , turşu diye okuyunca sormak istedim salatalık hemen eriyor neden olabilir acaba benim turşuda eksik olan ya da fazla olan nedir acaba
ben yazdım onu canım :KK49:
bazen benimkilerde eriyo ama genelde güzel oluyo ben ölçülü koymaya çalışıyorum malzemelerini ,
5 kiloluk kavanozlara yaptım bunları aldığı kadar salatalık ve sivri biberi yıkadım deldim büyükleri ikiye üçe böldüm
suyu kaynattım sıcakken içine turşu tuzu koydum çabuk erisin diye soğuyunca kavanozlara döktüm , tek kavanoz için 6 yemek kaşığı tuz, 2 yemek kş. şeker , 1 çay b. sirke 5 diş kadar sarımsak bi kaç tanede limon tuzu koydum ağzınada maydanoz koyup kapattım daha bakmadım inşallah güzel olur yazarım yine bi kaşık kadar nohut atıyorum rengini sarartması için bide ilk defa tane karabiber koydum

ben yazdım onu canım :KK49:
bazen benimkilerde eriyo ama genelde güzel oluyo ben ölçülü koymaya çalışıyorum malzemelerini ,
5 kiloluk kavanozlara yaptım bunları aldığı kadar salatalık ve sivri biberi yıkadım deldim büyükleri ikiye üçe böldüm
suyu kaynattım sıcakken içine turşu tuzu koydum çabuk erisin diye soğuyunca kavanozlara döktüm , tek kavanoz için 6 yemek kaşığı tuz, 2 yemek kş. şeker , 1 çay b. sirke 5 diş kadar sarımsak bi kaç tanede limon tuzu koydum ağzınada maydanoz koyup kapattım daha bakmadım inşallah güzel olur yazarım yine bi kaşık kadar nohut atıyorum rengini sarartması için bide ilk defa tane karabiber koydum
esım yemıyor tursu, ben de kacıyorum tuzlu dıye . o yuzden az yapıyorum zaten ama acaba cok mu beklıyor ya da ıcerıgını mı farklı hazırlıyorum da erıyor dıye dusunmustum

Geçmiş günaydınınız ve cumanız mübarek olsun 🫠

fbb90b2a8ac7017cfff9f24d7dd3d41c.jpg

Pinhan Pinhan Bugün fizikten gelirken bu şarkı çaldi radyoda ..uzun zamandır dinlemiyordum unutmuşum bile ne güzel bir melodisi var

Ve aklıma sen geldin ⚘🌸🌺 sakin bir şarkı

Kızlar sizin için gelsin sizin için yavrucanlar ❤❤

Ben de bugün mutfağa girdim yapabildiğim kadar.
Dolap içlerini ve dışlarını sildim.
Çekmeceleri boşaltıp düzenledim.
Kaşıklığı temizledim.
Baharat çekmecesini düzenleyip sildim.
Lavabonun altı berbattı komple boşaltıp orayı da temizledim.
Tezgahı ve fayansları sildim.
Yeri de silip mutfaktan çıktım.
Sandalyelerin, sehpaların ve tv ünitesinin tozunu aldım.
Salon ve mutfak kapısını sildim.
Odaların, salonun ve banyonun zeminini de sildim
Çarşafları da değiştireceğim yatmadan.
Herkese iyi akşamlar 🧡:KK16:

X