- 13 Ağustos 2022
- 6.163
- 25.197
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen cok benlik :))))Evet adana ile antep damak tadı lezzeti aynı birebir bana göre.
hıc utanmayın bence.Yaaa utanıyorum teşekkür ederim
ay cok gecmıs olsun tekrardanmide gribi diye bi salgın var bende 1,5 ay önce yakalandım 4 gün falan sürüyo midem taş gibiydi hiç bişe canım istemiyodu , zorla yiyordum. inşallah çok güzel geçer direksiyon derslerin
ay ne güzel.... daha önce de konuşmuştuk evet, ve cidden çok güzel oluyor . öz ve saf arkadaşlık ve hatta dostluk kurmak... en temelden ve bir mecburiyet olmadan tanımak, hayatında tutmak, hatta kilometrelere rağmen.benim var 2013 te tanıştığım bi arkadaşım adanada yaşıyo 2018 de kızımla gittik adanaya hala telefonla görüşüyoruz,onlarda bu yaz geliceklerdi nasip olmadı
burdanda sen ve bir kişi ekli sosyal medyadan
çok sağol.Sakin ol derin nefes al kimse anasının karnında öğrenmedi de ve besmeleyi çek başla. Gerisi su gibi gelir inşallah
halsizlik mi keyıfsızlık mi ?Bugün neden böyleyim ya bir günüm öbür günümü tutmuyor daha kahvemi bile içmedim.
Sadece bulaşık makinemi boşaltıp içine kahvaltı bulasigini koydum o kadarcık
Canım istemiyor hali sadece. Kahve bile yapmaya bile üşendim bugün.halsizlik mi keyıfsızlık mi ?
bazen bırıkmıs yorgunluklar, ınsanı tembellestırıyorCanım istemiyor hali sadece. Kahve bile yapmaya bile üşendim bugün.
Cumaya özel programim bile yok kafamda. İnsanlar ne güzel yaşıyor kendimi kotu hissediyorum sanırım.
Haklısın güzelim. Kalktım sabahtan beri moladaydim şimdi de kahvemi içecem .bazen bırıkmıs yorgunluklar, ınsanı tembellestırıyor
bu yorgunluk bazen zıhınsel ruhsal kaynaklı, bazen bedensel...
kalıcı olmadıgı surece, dert etmeyın lutfen kendınıze. ve uzmanların dedıgı gıbı cıdden bazen durmak gerekıyor. eger kı boyle bırseyse, keyfını cıkarın hatta. durun.... durunca, daha hızlı hayata devam edıyor ınsan.
ben de bu sene kendıme boyle mınık molalar verıyorum cok ıyı gelıyor. keske sorumluluklarım az olsa, ya da etrafımdakı herkes hayatımı kolaylastıran ınsanlardan olsalar da, daha cok mola versem dıyorum
teşekkürler canım, bakteri bendede çıktı ocak ayında endeskopi oldum , çok şükür ilaçları kullandım sonuçlar negatif çıktıay cok gecmıs olsun tekrardan
mıde de bu hyblo bakterı gıbı bırsey de oluyor ve genetık yatkınlık oluyor. annemde ve kardesım de hersene bahar donemınde tekrar edıyor bende de gecmıste vardı, benzer belırtılerı oluyor sızın dedıgınız mıde grıbı ıle.
valla dersım ılkti ve cok ıyı bır hocaya denk geldım cok ıyı gectı. yenı geldım ıse hatta.
biraz ara verdiyseniz , namaz ya da dualara ondan da oluyor bazen.Haklısın güzelim. Kalktım sabahtan beri moladaydim şimdi de kahvemi içecem .
Çocuklara corba koydum ocağa öğle yemeği olarak.
Biraz maneviyata yönelmek istiyorum sanırım bugün.
onun eksikliği var sanki içimde.