- 25 Ekim 2013
- 7.926
- 18.719
- 50
Allah de ötesini bırak bende okumuştum yıllar önce çok güzeldiAllah da ötesini bırak. en çokkk.. hem 1 hem 2
sonra da Bana Allah yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah de ötesini bırak bende okumuştum yıllar önce çok güzeldiAllah da ötesini bırak. en çokkk.. hem 1 hem 2
sonra da Bana Allah yeter
yagmur yagıyor dıyınce aslında merak ettımCanım Ben eşimin ailesi ile aynı binada oturuyorum.
Onlar 5. Katta yukarda ben 1 . Kattayım.
Daire ev ayrı sadece bina site aynı .
Bazen burda mesajlarımda yukarı dediğim de oluyor yani kaynanamın evi anlamında.
evet cok sevdıgım bır kıtaptır cidden. esıme de yıllar once tavsıye ettım bana en ıyı gelen kıtap olmustur der hep.Allah de ötesini bırak bende okumuştum yıllar önce çok güzeldi
Yağmur yağdı bugün antepteyagmur yagıyor dıyınce aslında merak ettım
aa rumuzda da antep :)))Yağmur yağdı bugün antepte
Bizde alışveriş için markete gittik.
yol dönüşü bastırdı yağmur.
Biraz arabada bekledik.
Sonra indik.
Evet adana ile antep damak tadı lezzeti aynı birebir bana göre.aa rumuzda da antep :)))
hıc zıyaret etmedım ama hep cok ıstedım
ayrıca adana da buyudugum ıcın antep adana hatay tarafına yatkındır mutfak kulturum, damak lezzetım :))
Hasta hasta ne dolabı yav gerisini yarın yaparsınDolabın bir kısmını yerleştirdim askılarıda yıkadım gerisi kaldı yapamadım
Eşimle sofrayı kurduk beraber topaladık
Yarın kaldığım yerden devam ederim çok halim kalmadı planım yemekten sonra yerleştimekti kismet olmadı
Yaaa utanıyorum teşekkür ederimanne ve babaların cocuklarına bu anlamda ornek olmasını cok takdır edıyorum valla.
tebrik ederim :)))
Sakin ol derin nefes al kimse anasının karnında öğrenmedi de ve besmeleyi çek başla. Gerisi su gibi gelir inşallahkedim gıbı benım de mıdem bozuldu sanırım, hem cıkardım, hem ıcım almıyor, mevsımsel belkı de.
yarın sabah buraya heyecanla yazıyor olacagım muhtemelen 11 den sonra.
ılk dıreksıyon egıtımım olacak yarın sabah :))) dua edın, heyecanlı bır tıp oldugum ıcın