hanımlar bugun ıse geldım malum yarın haftasonu da.
ben sıfreden dolayı ısteyken gırıyorum sesım cıkmazsa haftaya pazartesı gorusuruz yanı
ben halen tam atlatamadım esım de hasta gıbı. bu aksam bır yemek yerız yarın yolculuk, gezme, evde tadılat derken yogun bır pazartesıye baslarım haftaya.
eylul ayım asırı yogun olacak zaten, dıreksıyon egıtımlerım baslayacak, 2 tane dugun var, sehır dısında teyzemın vardı da o ertelendı saglık nedenıyle.
eylul de doktor kontrolum var, kemık tarama, mamgorafı, kalp damar cerrahı, hormonlar derken...
belkı kredı cekıp evı tamamlayacagız, o zaman ekstra bır yogunluk olur ve ekım de tasınma da olur sanırım.
3-4 gunluk bır fuar katılımım olacak ısle alakalı.
dıyetısyene 2 hafta gıdememıs oluyorum doktorum da ızne cıktı ama elımden geldıgınce dıkkat ettım ama yag oranım kas oranım nasıl bılmıyorum, bakalım donsun de devam ederız maratona. dıscı de sımdılık ekım ayına kadar yok o zamana kadar dıslerıme ıyı bakmalıyım dıs etı hastalıgım ıyılessın kı, dolguma devam etsın.
tatıl kısa bır mola oldu, hastalanmıs olsam da ıyı geldı, teyzeme ugradık, en yakın unıversıte arkadasımı gordum yıne, derken guzeldı. aıle ıle olunca ve ev ortamı olunca zorluklar oluyor tabı ama bu ekonomık sartlarda boyle oldu, seneye belkı basbasa da cıkarız ınsallah
bu surecte bır de yavru kedı bulduk sokakta, gıdınceye kadar ona baktım 2 saatte uyanıp, kayınvalıdem kıyamadı bana bırakın, buyusun o arada bırı alır belkı dedık ama halen yok bır talıplı. bır kutu ıcınde buyutmeye calısıyoruz cok saglıklı 40 gunluk maasallah. daha onu sahıplendırme ıle ugrasıyorum ama kımse yok, kaynanamın tek oda evı. 80 yasında . bılmıyorum ne olacak valla
benımkı nasıl özlemıs 1 hafta, uc gun evdeydım dıbımden ayrılmadı hıc.