- 24 Mart 2024
- 869
- 1.552
HoşgeldinGittim geldim bi haaaalaa köpüklü kaaaveler yapılmış cezveylen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinGittim geldim bi haaaalaa köpüklü kaaaveler yapılmış cezveylen
Hosbuldum nasılsınHoşgeldin
İyiyim sen nasılsınnn nasıl gidiyor güzel hamişHosbuldum nasılsın
Oooo assolistHosbuldum nasılsın
Sen kaç yaşındasın kaç çocuğun var nerede yaşıyorsun ben kaçırdım sanırım. Bebegın olduğunu bilmiyordum2 3 ay kabus gibiydi de şimdi(4.5 aylık) neredeyse hiç kucağıma almıyorum anakucağında ya da direkt yerde yatıyor sırt üstü veya yüzüstü ben de iş yaparken sürekli konuşuyorum onunla laf atıyorum , anca çok sıkıldığında ya da uykusu geldiğinde ağlıyor
Benim sütüm komple kesildiği için emzirmiyorum o da büyük etken
Bazen de babaannesine yolluyorum hemen karşı binada oturuyorlar
Teşekkür ederimm ya valla beni sen farkettin bak kocama kalsa ne yapıyorum ki evde
Ama ilk 2 ay ben de yemek memek önünden geçmedim
Bu yaz ne çok düğüne gittin kıssBi ara düğünde aklıma geldi biriktiyse biraz okuyum dedi yanda ki teyze okur diye huylandım asdklşşç
Arkadaşı ben de tanımıyorum. Ben tatildeyken gelmiş sanırsamsaSen kaç yaşındasın kaç çocuğun var nerede yaşıyorsun ben kaçırdım sanırım. Bebegın olduğunu bilmiyordum
28 yaşındayım bir tane kız bebeğim var 4.5 aylık istanbuldayımSen kaç yaşındasın kaç çocuğun var nerede yaşıyorsun ben kaçırdım sanırım. Bebegın olduğunu bilmiyordum
Amiin teşekkür ederimm yeniyim buralarda ben de sizi tanımaya çalışıyorum yavaşça tanıyacağımArkadaşı ben de tanımıyorum. Ben tatildeyken gelmiş sanırsamsa
Hoşgeldin Rachel96
Demek bebişlisin, güle güle büyüt.
Yaş kaç ve burcun ne dicem amaaaa desem mi demesem mi bilemiyore
Hoşgeldin kız nerdeydinGenşler
Tanışıyoruz ama sonra detayları unutuyoruz malesefAmiin teşekkür ederimm yeniyim buralarda ben de sizi tanımaya çalışıyorum yavaşça tanıyacağım
Balık burcuyum 28 yaşındayım
Hoşbuldum maşallah Allah bağışlasıınnTanışıyoruz ama sonra detayları unutuyoruz malesef
Olsun
Gençlerdensin
Hoşgeldin tekrar
Ben 37 yaşındayım, 3 çocuğum var.
Başak burcuyum
Kesinlikle hiç bir şeyi unutmamak lazım ben geçen mesela kapıyı kilitledim falan yazacaktım zor tuttum kendimi saçmalama kendine ge diyeYazmayı unuttuğum olduysa üzülürüm
Ben 37 yaşındayım