- 29 Ağustos 2021
- 375
- 1.530
8 Ekim terazi oluyor sanırım yükselen filan anlamıyorum varsa bilen yazssin bana 8 Ekim doğum günümBurcun ne yazmadın önce sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 Ekim terazi oluyor sanırım yükselen filan anlamıyorum varsa bilen yazssin bana 8 Ekim doğum günümBurcun ne yazmadın önce sanırım
Doğum saatini biliyorsan hesaplayan uygulamalar var bende öyle bakmıştım bir ara8 Ekim terazi oluyor sanırım yükselen filan anlamıyorum varsa bilen yazssin bana 8 Ekim doğum günüm
Zorr 7 kişinin sonuncusu olmak annem hatırlarmi saati sorarımDoğum saatini biliyorsan hesaplayan uygulamalar var bende öyle bakmıştım bir ara
O zaman zor gibi ama yinede şansını deneZorr 7 kişinin sonuncusu olmak annem hatırlarmi saati sorarım
Afiyet olsunMola buyurun efendim kahveniz benden
Eki Görüntüle 3464309
Kaldığım yerden devam ettim
detaylı toz aldım ( tv, tv ünitesi, masa, sandalyeler, sehpalar, pencere önü mermerleri, gardodolap içinin dağınıklığı düzelttim hemde tozunu aldım, dışınıda sildim)
iç kapıları ve çelik kapıyı sildim
ayakkabılığın tozunu aldım
evi detaylı sildim ( süpürgelikleride)
çam.mak. bitti. Çamaşırları astım
balkonu sildim
Namaz sonrası kalan işlere devam edicem ( 1 saat kadar )
kahvenin yanına, 1 hurma 5 dut yeter diye düşündüm amaSenin dut danelerini yerim sana galmaz penyezim çünküm sayılı koymuşsun dün efserin bana 1 yumurta verdiği gibi
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun
Yıkamadığın zaman huzursuz hissediyormusumYa bisi dicem bu devam eder mi ki böyle sürekli ellerimi sabunla kopurtuyorum çok.hoosuma gidiyor abarttım. Takıntı olmaz dimi Gidiyim çay içeyim gibi oldu artık
Evet efserim geçen gece kalktım üşenmedenYıkamadığın zaman huzursuz hissediyormusum
Dikkat et kuzum takıntı haline getirme baş ucunda kolanya yada sevdiğin bir koku bulundur ellerine sürerek ferahla kendini bunlarla oyalaEvet efserim geçen gece kalktım üşenmeden
Vesvese şeytandan biliyosun hiç kalkma büyütme bu durumuEvet efserim geçen gece kalktım üşenmeden
Dikkat et kuzum takıntı haline getirme baş ucunda kolanya yada sevdiğin bir koku bulundur ellerine sürerek ferahla kendini bunlarla oyala
Evet düşünmeyeyim aklıma gelince başka şeye yoneliyimVesvese şeytandan biliyosun hiç kalkma büyütme bu durumu
Bugün pazar insafsizNeler yapıyorsunuz benim halsizlik geçmedi yoknazda gelmedi
Evde olmasın düşündüğün şey. Ne kolay yazıyorum dimiEvet düşünmeyeyim aklıma gelince başka şeye yoneliyim
Yaşadın mı bonusum benzer bisi çok farklı hisEvde olmasın düşündüğün şey. Ne kolay yazıyorum dimi