- 11 Nisan 2007
- 83.101
- 482.259
Ben bisi anlamadım ya dedigin kisiye bak takip edince noluyo az bisi çaldı bide.
Şarkılar tam çalmıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bisi anlamadım ya dedigin kisiye bak takip edince noluyo az bisi çaldı bide.
Onizleme gibi. Üye olmadım belki ondandırŞarkılar tam çalmıyor mu
Gecenin uyanığı parasız diyneyecektin dimiOnizleme gibi. Üye olmadım belki ondandır
Gdhdjd para verip beğenmesem nolacakti uyuyamazdımGecenin uyanığı parasız diyneyecektin dimi
3 Ay ücretsiz değil mi ilktenGdhdjd para verip beğenmesem nolacakti uyuyamazdım
Vpn de indirdim yürüyen suc gibi hissettim şu anLa casa de lora hahahaha
Öyle bisi demediler bana direkt gözüme premium çarptı heee ayrıcalıklı dinletiyorsunuz demişidim3 Ay ücretsiz değil mi ilkten
Öyle bisi demediler bana direkt gözüme premium çarptı heee ayrıcalıklı dinletiyorsunuz demişidim
Ay ona Yok uyeligim param gidiyoHAhahaga yutup üyeliğin varsa boşverebilirsin
Ay ona Yok uyeligim param gidiyo
Takip ettiğim kanallar varda üye olmayı denemedim. Çocuklar uslu kullanamiyor kendi özel alanımda izleyebiliyorumYutubdan bişey izlemiyon mu hiç?
Tv den de hep onu kullanıyoruz biz tivibu yu iptal ettik çocuklarında tablette falan açık reklam yok çok iyi arka planda çalışıyor
Takip ettiğim kanallar varda üye olmayı denemedim. Çocuklar uslu kullanamiyor kendi özel alanımda izleyebiliyorum
Ay evet. Bide Short videolara çok giriyorlar o kadar iğrenç içerik var ki.REklamlar çok fena.
Ay evet. Bide Short videolara çok giriyorlar o kadar iğrenç içerik var ki.
Alıyım üyelik ya. TV yok bi tablet PC kontrol daha kollay olurSırf çocuklar o reklamları görmesin diye yaptım ben sonra vazgeçemedik aile üyeliği yaptım 5 kişi ekli