- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam nasıl şaşırmıştır sofra toplamak için çağırılınca Gözümde canlandı sesli güldüm yavBizde var bu hatta bir akrabamız muhtarken kızım dedesi öyle takılınca gerçek sanıp aramıştı
Kötüymüş kardesimde giremiyor diye depresyondaMalesef bizde tık yok
23 saat önce paylaşılmış en son kalan gönderiSenin akışta olanların tarihlerine bak bir
Vodafon kullanıyoruz ama hattimda vodafon kendi internetim girmiyorBazı WiFi lerde ssl bağlantıları farklı oluyormuş. Hangisini kullanıyordun
Niye her halttan haberi oluyor sofrada toplasın yerede iki pas pas atsın ne olur canımoy hakkı diye bir şey var yol barajda istemedikMuhtara hakaret ne demek Sofra toplamak
Eskiler biz köle gelinlere laf vurmak için sofranın başında gevşesek bir safsatlasak muhtarı yada cami hocasınımı çagırak sofra yerden kalkması için mealindeMıhtarı anlayamadım ben ayıp olmasın diye güldüm
Nasılsın kuzum
Hu hu melaaabaaaa kızlar ⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Iyiyim şükür azicikmola verdim odama uzandımNasılsın kuzum
Sağol canım
Kız bugün babasıyla takılacakmış herkes dağıldı sabahtan bende canım kendimle keyif yapıyorumIyiyim şükür azicikmola verdim odama uzandım
Buraya attım kendimi sen nasılsın Efserim
İyi tatillerSağol canım
Eskiler biz köle gelinlere laf vurmak için sofranın başında gevşesek bir safsatlasak muhtarı yada cami hocasınımı çagırak sofra yerden kalkması için mealinde
Muhtar gelsinde sofrayı toplasın derlerdi
Bizde ayyy g..t.m gelsin canım derdik
Iyiyim şükür azicikmola verdim odama uzandım
Buraya attım kendimi sen nasılsın Efserim
Ohhh en güzeli aç bi film izle yanına da çay yada kahve uzat ayaklarını çıkar tadınıKız bugün babasıyla takılacakmış herkes dağıldı sabahtan bende canım kendimle keyif yapıyorum
Bonusum ❤❤❤Parişim
Bizimkiler daha ironileştirmişlerHaaa dedem de derdi komşuyu çağırın gelsin toplasın diye