- 13 Ağustos 2020
- 15.030
- 84.583
- 548
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam nasıl şaşırmıştır sofra toplamak için çağırılıncaBizde var bu hatta bir akrabamız muhtarken kızım dedesi öyle takılınca gerçek sanıp aramıştı![]()
Kötüymüş kardesimde giremiyor diye depresyondaMalesef bizde tık yok
23 saat önce paylaşılmış en son kalan gönderiSenin akışta olanların tarihlerine bak bir
Vodafon kullanıyoruz ama hattimda vodafon kendi internetim girmiyorBazı WiFi lerde ssl bağlantıları farklı oluyormuş. Hangisini kullanıyordun
Niye her halttan haberi oluyor sofrada toplasın yerede iki pas pas atsın ne olur canımMuhtara hakaret ne demek Sofra toplamak![]()
Eskiler biz köle gelinlere laf vurmak için sofranın başında gevşesek bir safsatlasak muhtarı yada cami hocasınımı çagırak sofra yerden kalkması için mealindeMıhtarı anlayamadım ben ayıp olmasın diye güldüm![]()
Nasılsın kuzum![]()
Hu hu melaaabaaaa kızlar ⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Iyiyim şükür azicikmola verdim odama uzandımNasılsın kuzum![]()
Sağol canım
Kız bugün babasıyla takılacakmış herkes dağıldı sabahtan bende canım kendimle keyif yapıyorumIyiyim şükür azicikmola verdim odama uzandım
Buraya attım kendimi sen nasılsın Efserim![]()
İyi tatillerSağol canım![]()
Eskiler biz köle gelinlere laf vurmak için sofranın başında gevşesek bir safsatlasak muhtarı yada cami hocasınımı çagırak sofra yerden kalkması için mealinde
Muhtar gelsinde sofrayı toplasın derlerdi
Bizde ayyy g..t.m gelsin canım derdik![]()
Iyiyim şükür azicikmola verdim odama uzandım
Buraya attım kendimi sen nasılsın Efserim![]()
Ohhh en güzeli aç bi film izle yanına da çay yada kahve uzat ayaklarını çıkar tadınıKız bugün babasıyla takılacakmış herkes dağıldı sabahtan bende canım kendimle keyif yapıyorum![]()
Bonusum ❤❤❤Parişim![]()
Bizimkiler daha ironileştirmişlerHaaa dedem de derdi komşuyu çağırın gelsin toplasın diye