- 11 Nisan 2007
- 83.103
- 482.276
İstersen bireysel alırsın her cihazda onu açarsın da o işime gelmiyor benim her izlediğim çıkıyor sonra onlardaAlıyım üyelik ya. TV yok bi tablet PC kontrol daha kollay olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstersen bireysel alırsın her cihazda onu açarsın da o işime gelmiyor benim her izlediğim çıkıyor sonra onlardaAlıyım üyelik ya. TV yok bi tablet PC kontrol daha kollay olur
Program üzerimi giriyorsunuz yoksa normal eskisi gibimiSadece evdeyken instagrama girebiliyorum neden acaba
wifi de mi sıkıntı var niye giriyor
Normal eskisi gibi hic bir sıkıntı yokmus gibi giriyorum ama baska yerde olmuyorProgram üzerimi giriyorsunuz yoksa normal eskisi gibimi
Malesef bizde tık yokNormal eskisi gibi hic bir sıkıntı yokmus gibi giriyorum ama baska yerde olmuyor
Instagramı dondurmustum 3 gün önce falan açtım herkese açılmıştır diye düşündüm ama değilmiş
Senin akışta olanların tarihlerine bak birNormal eskisi gibi hic bir sıkıntı yokmus gibi giriyorum ama baska yerde olmuyor
Instagramı dondurmustum 3 gün önce falan açtım herkese açılmıştır diye düşündüm ama değilmiş
Bizde de muhtarı çağırırızişler yapılmayınca; kendi kendine konuşup seslenmiyor musun hiç nerdesin yoknazzz gel yoknazzz buralar toplanacakkk diye
Ben sesleniyorumm yoknaz gelmeyince kendim kalkıp yapıyorum
Ben kendime yoksu bulacamBizde de muhtarı çağırırız
Sofrayı toplamazsam eşim hemen muhtarı çağıralım da gelip toplasın der
Bizde var bu hatta bir akrabamız muhtarken kızım dedesi öyle takılınca gerçek sanıp aramıştıBizde de muhtarı çağırırız
Sofrayı toplamazsam eşim hemen muhtarı çağıralım da gelip toplasın der
Aktif Lora koleranın eskilerdeki sesi ile şimdiki sesi bazen çok bariz farklı niye öyle ya daha tiz midir nedir anlamıyorum
Bazı WiFi lerde ssl bağlantıları farklı oluyormuş. Hangisini kullanıyordunSadece evdeyken instagrama girebiliyorum neden acaba
wifi de mi sıkıntı var niye giriyor
Bizde var bu hatta bir akrabamız muhtarken kızım dedesi öyle takılınca gerçek sanıp aramıştı