- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.196
- 423
- 41
ezdirme demeyelim de,Canım yanlış anlama lütfen ama neden kendini bu kadar ezdiriyorsun?
Tamam sevap hepimize lazım ama bu düşünceyle kendini çok yıpratıyorsun.
örgü ben de severimDün akşam hep kv de idim.
Örgüyü görümcemle fikirlrşerek yaptık yardım etti. Ve bugün için plan yaptık.
pikniğe gidiyoruz çanta hazırlıyorum şu an
Namaz sonrası yatmıyorum abla okuma, kuran, tesbihat ile seher vaktini geçiriyorumpenyez namazdan sonra yatmıyomusun nasıl dayanıyosun ben yatıyorum 6,30 kalktığım halde
maşallah penyezcim ne güzel yapıyosunNamaz sonrası yatmıyorum abla okuma, kuran, tesbihat ile seher vaktini geçiriyorum
Sonra evi dolanıyorum kahvaltı hazırlıyorum toparlanma ve evden çıkış 07:50
Yıllardır çoğu günüm böyle geçiyor vücudum alıştı. pek de uykuyu sevmem
Derinsu fazla empatiksin galiba.
Geçirdiğin operasyonla bu süreçle alakalı da olabilir bu düşünceler.
Ben de bazen uzaktan tanıdığım insanların ölümüne aşırı üzülür, kendimi eşinin kızının vs yerine koyarım. Bu insana bu kadar üzüldüysem yakınım ölse ne yaparım falan diye düşüncelere girerim. Bu kısım tanıdık geldi.
Çok takarım kafama.
Ama salmak lazım.
Meşgale bulmak lazım.
Evet günlük hayat, çocuklar, ev, yemek, temizlik vs okey. Bunlar meşgale değil mi dersen, bahsettiğim şey bu değil. Başka birşey olmalı senin kafanı kendini meşgul eden.
Kafanı ne dağıtırsa onlarla meşgul ol şu sıra.
Kendin için ama bak.
Bulursan bana da söyle
Derin bu çoğu kişide var sanırım mesela Ben yüzyüze tanıdığım yada uzaktan tanıdığım farketmiyor bu platformda bile bir kaç gün haber almasam yada bir sıkıntısı olduğunu bildiğim kişilerde sürekli aklıma gelir dua ederim onlara rahatlamanın en güzel yolu dua benceBeni anlamanız beni mutlu etti okey bulursam söylerim
Bende 20 yılı geçti çalışıyorum hiç bi zaman evimi yemeksiz bırakmam hastada olsam, hazır bişe sokmam evime yoğurdumu mayalarım, turşular reçeller yaparım hafta sonları hamur işleri seviyolar diye pazar, market her şey benim üstümde evdeki işlerde tabiki ama sorsan ben ne yapıyorumki bende bazen diyorumki eşime ben sana bi numara fazlayım beni taşıyamıyosun her anlamda kızarsada kızsın
Dua olmazsa zaten insan ne ile yaşarDerin bu çoğu kişide var sanırım mesela Ben yüzyüze tanıdığım yada uzaktan tanıdığım farketmiyor bu platformda bile bir kaç gün haber almasam yada bir sıkıntısı olduğunu bildiğim kişilerde sürekli aklıma gelir dua ederim onlara rahatlamanın en güzel yolu dua bence
Gönül dün hingal yedim ben
Besleniyorum
Ayını cevabı verdimBesleniyorum
hayal sendemi muhacirsinGönül dün hingal yedim ben
Halalarım babamın kuzenleri vs buluşuldu ee muhacirler birleşince ne yaparlar tabiki hingal büktük
Ama az yemeye özen gösterdim
Ayyy afiyet olsunnn benim anne tarafım da muhacir çok severiz bizde yani özel bi yemekGönül dün hingal yedim ben
Halalarım babamın kuzenleri vs buluşuldu ee muhacirler birleşince ne yaparlar tabiki hingal büktük
Ama az yemeye özen gösterdim
Besleniyorum
Ayını cevabı verdim
Evet abla Ahıska muhaciriyimhayal sendemi muhacirsin
Bugün dikkatli besleneceğim inşallahAyyy afiyet olsunnn benim anne tarafım da muhacir çok severiz bizde yani özel bi yemek
Ama hamur şisirir ertesi gün gizelrim falan şişer benim
Neyse bugün dengele inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?