- 25 Ekim 2013
- 7.961
- 18.943
- 50
ah bonusum içim rahat etmiyo işte yinede yapıyorum, yılların verdiği bi alışkanlık ama eskisi gibi çok takmıyorumAblacım yapma daha bak belin rahatsız yaptığın yeter beğenmeyen az yesin
relaks olmaya çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah bonusum içim rahat etmiyo işte yinede yapıyorum, yılların verdiği bi alışkanlık ama eskisi gibi çok takmıyorumAblacım yapma daha bak belin rahatsız yaptığın yeter beğenmeyen az yesin
İnsan beyni pisikoljisi bilinç altı o kadarrr derinnn bir yerkii özelikle şu bilinç altı denilen yer pamuk ipliği misali ben şunu farkettim geçen sene bu ay içinde bir tanidigimin kızı vefat etti üzücü bir kaza sonucu gerçekten zaman döngüsü tetiklemis beni bazen düşünmek istemiyorum beynimi susturamiyorum e tabi günlük hayat karmaşası çocuklar eş ev derken insanız yahu bazen salmak lazimmiş oda pek mümkün değil bilmiyorum ama geçecek eminim kafamı dagitmam lazım
1-2 seneye daha iyi yapmayacaksın abla demişti dersin.ah bonusum içim rahat etmiyo işte yinede yapıyorum, yılların verdiği bi alışkanlık ama eskisi gibi çok takmıyorum
relaks olmaya çalışıyorum
Kesinlikle ama derin sabah uyandiHemen bugün salmaya başla derin kimseden fayda yok. Sadece kendine kahve yap sadece kendine bi tatlı yap bi yemek yap mesela.
Güzel giyin süslen otur atıyorum ne iyi gelecekse. Hepimiz buna değeriz Allahın tek yarattığı bir kulsun başka derin yok.
Allah gecinden versin bugün bişey olsa hepimize pişmanlık dolu olmamamız lazım.
Ölüme etkimiz yok ne vakit gelir Rabbimiz biliyor bize düşen korkarak beklemek değil hayatımızı güzelleştirmek.
aynen canım zaten kendime sözüm var 2 veya 2,5 sene sonra işi bırakıcam Allah kısmet ederse1-2 seneye daha iyi yapmayacaksın abla demişti dersin.
Geleçek için mi kaygılanıyorsun ?Merhabalar arkadaşlar ben çok gerginim belirli bir sebebi yok ama hem doluyum hemde ağlamaklı yani normal rutin hayatım geçirdiğim operasyon süreci biraz yıprattı beni ama öyle hemen karalar bağlayan biri değilim yada olmak istemiyorum aslında içindekileri nasıl ifade etsem bilmiyorum kendimi ifade edemiyorum hiç tanımadığım bir kere gördüğüm insanların etkisinde kalıyorum cokk uzunca süre özelikle acı bir olay varsa en az onlar kadar üzülüyor takıyorum bu normalmi ne biliyim hayatta iken hiç görmedigim uzaktan tanıdıkalr misal vefat edince foto filan atılır ya rüyama kadar gelir bu normal mi yani kısaca bunları düşünmek istemiyorum bilmiyorum anlatabildim mi
Merhabalar arkadaşlar ben çok gerginim belirli bir sebebi yok ama hem doluyum hemde ağlamaklı yani normal rutin hayatım geçirdiğim operasyon süreci biraz yıprattı beni ama öyle hemen karalar bağlayan biri değilim yada olmak istemiyorum aslında içindekileri nasıl ifade etsem bilmiyorum kendimi ifade edemiyorum hiç tanımadığım bir kere gördüğüm insanların etkisinde kalıyorum cokk uzunca süre özelikle acı bir olay varsa en az onlar kadar üzülüyor takıyorum bu normalmi ne biliyim hayatta iken hiç görmedigim uzaktan tanıdıkalr misal vefat edince foto filan atılır ya rüyama kadar gelir bu normal mi yani kısaca bunları düşünmek istemiyorum bilmiyorum anlatabildim mi
Derinsu fazla empatiksin galiba.İnsan beyni pisikoljisi bilinç altı o kadarrr derinnn bir yerkii özelikle şu bilinç altı denilen yer pamuk ipliği misali ben şunu farkettim geçen sene bu ay içinde bir tanidigimin kızı vefat etti üzücü bir kaza sonucu gerçekten zaman döngüsü tetiklemis beni bazen düşünmek istemiyorum beynimi susturamiyorum e tabi günlük hayat karmaşası çocuklar eş ev derken insanız yahu bazen salmak lazimmiş oda pek mümkün değil bilmiyorum ama geçecek eminim kafamı dagitmam lazım
Asfjflşş hayat felsefemÖlürsem aç ölürüm diye üzüldüm ama olsun dedim.
5:00 de uyanan biri olarak böyle okudum 9:30 nasıl geç degil yahuuGeç dediğim 9:30 ha yani
Sanırım benim de. Aç uyursam hep bu endişeyle yerdim bişeylerAsfjflşş hayat felsefem
penyez namazdan sonra yatmıyomusun nasıl dayanıyosun ben yatıyorum 6,30 kalktığım halde5:00 de uyanan biri olarak böyle okudum 9:30 nasıl geç degil yahuu
Geldi kaynanam5:00 de uyanan biri olarak böyle okudum 9:30 nasıl geç degil yahuu