- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.369
- 36
Kız ne girmemesi sabahtan beri iş yapıyorum deli gibiHani hiç bi yere girmicektin elti gücü mü bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ne girmemesi sabahtan beri iş yapıyorum deli gibiHani hiç bi yere girmicektin elti gücü mü bu
Yok olmaz ben sizi istiyorumSEn eltinle gir sizi ayırmayalım
Daha nereye girecek yer kalmadıHani hiç bi yere girmicektin elti gücü mü bu
Ben 4 gibi girerim diye düşünüyorum bi dışarı çıkıp geleyim de amma gözüm de büyüdü
Buzdolabı değil la çocukların kıyafet dolabına girecektik . Hatlar mı karıştıAnaaa bugün mü
Yatakların altına bile girdim kadının dediğine bakDaha nereye girecek yer kalmadı
Yaaa loramm geçmiş oldun affet abloşunu günahına girdim dinlen senUyuyamadım abla ya gezmeye diye çıktım tansiyon fenalarda eve yeni geldim
Oyyyy kıyamamUyuyamadım abla ya gezmeye diye çıktım tansiyon fenalarda eve yeni geldim
Bilmiyorum farkında değilim bu ara bu topiğde bir tuaflık var zatenNe kadar çok semiz otu dedin
Hadi ya dinlen ayaklarını kaldır uzan dikkat et kendineUyuyamadım abla ya gezmeye diye çıktım tansiyon fenalarda eve yeni geldim
kaçta gelicek elticiğinBi tek yemek ve banyo kaldı . Önce yemeği halledeyim .
Hee bugünAnaaa bugün mü
Kiz sen demedin mi oralara girmeye eltim gitsin beni de bekle diyeKız ne girmemesi sabahtan beri iş yapıyorum deli gibi
Nefis yemek tarifleri.comSütlaç tarifi verebilir misiniz bana ?
Onu yapmıştım ama pek sevemedim nedense yaNefis yemek tarifleri.com
Hayırdır ne sütlacı yahuu
oktay ustanın tariflerine bak hayal onunda tarifleri genelde güzel oluyoOnu yapmıştım ama pek sevemedim nedense ya